Stirile din ziua: 30 ianuarie 2012

Conservatorii si liberalii au numarat: 8.000 de oameni la mitingul USL

Preşedintele Partidului Conservator Timiş, Maria Grapini, acuză presa care a încercat să minimalizeze numărul participanţilor la mitingul USL, organizat sâmbătă, la Timişoara. Liberalii au numărat după fotografii și au ajuns la aceeași concluzie ca și conservatoarea: în Piața Unirii au fost 8.000 de protestari antiputere.

Opozitia nu mai vine in parlament

Social-democraţii vor să facă grevă parlamentară. Ei vor propune adoptarea acestei forme de protest în cadrul USL, Opoziţia urmând să revină la vot numai pentru moţiunea de cenzură sau declanşarea alegerilor anticipate. Liberalii au anunțat că susțin inițiativa.

Hot la gradinita

Hoţii nu se mai sfiesc și dau spargeri în cele mai neașteptate locuri. Unul a fost prins în flagrant în timp ce încerca să fure dintr-o grădiniță! Un timişorean care stă în apropierea unei grădiniţe de pe Bd. Liviu Rebreanu a sunat duminică noaptea la 112.

Regele Mihai, personalitatea cu cea mai mare incredere in randul romanilor

Regele Mihai se bucură de o cotă de încredere în rândul românilor de 36,6%, ocupând primul loc la acest capitol, relevă un sondaj de opinie efectuat de IMAS la comanda ziarului Adevărul. Pe locul al doilea se situează liderul liberal Crin Antonescu, cu 25,4%, podiumul fiind închis de Victor Ponta, cu 22,5%.

Top