Stirile din ziua: 8 ianuarie 2012

Ultima moda la biserica „Sf. Ilie”: sala de culturism in casa parohiala!

Nemulţumit, probabil, de aspectul său fizic, preotul Adrian Floca s-a apucat să tragă de fiare! Acesta face culturism chiar în casa parohială a bisericii „Sf. Ilie”. Parohia timișoreană a fost, în ultimii ani, în centrul mai multor scandaluri și, nu o dată, a fost nevoie de intervenția polițiștilor, pentru calmarea spiritelor.

In sfarsit, iarna la Timisoara / FOTO

La Timișoara, iarna a venit după Crăciunul sârbesc. Primii care au ieșit din case au fost copiii, bucuroși că, în sfârșit, nu au irosit vacanța de iarnă și au putut face primul om de zăpadă. Pentru șoferii care au ieșit de dimineață în oraș nu a fost tocmai ușor, deși cele două societăți angajate de municipalitate să efectueze deszăpezirea au împrăștiat sare sau material antiderapant.

Ce-ar fi facut Adrian Nastase daca era in pielea domnisoarei Bejan?

N-am cum să fiu – vă dați seama! – dar dacă, la absurd, aș fi rubedenie cu Trifu Schrottu, ce concluzie aș putea să trag eu, ca aparținător îndurerat, după ce sistemul aproape c-a mușamalizat cazul duduii Carmen Bejan printr-o simplă partidă de sex în Penitenciarul Arad? Câte nu faci astăzi cu o partidă de sex? Vorba aia: pe sex a venit, pe sex s-a dus aproape tot cazul crimei mediciniștilor.

Party in Al-Kimia / FOTO

Nebunie și în Al-kimia sâmbătă noaptea. Seturile pregătite de Mental Chemistry, Linax și Sox au încântat urechile a zeci de amatori ai genului. Și, cum dacă te prinde ritmul, n-ai nicio șansă să mai stai locului, asta s-a întâmplat și în clubul timișorean, unde s-a dansat întruna.

Top