Stirile din ziua: 26 ianuarie 2012

Program de distractie

A devenit deja o tradiţie ca ziua de vineri să fie cea mai importantă din punct de vedere al distracţiei. Asta nu înseamnă însă că serile de joi şi sâmbătă trebuie scoase din calcul. Mult asteptatul concert Viţa de Vie, care trebuia să aibă loc joi seară, în Scottish Pub, a fost amânat cu o zi, din cauza vremii nefavorabile din Bucureşti.

Timisoara, de la Orasul Florilor, la Paradisul Tiganilor (IV)

Clanurile țigănești din Timișoara și-au împărțit, nu neapărat frățește, aproape toate clădirile vechi din centrul orașului. Timișoara a ajuns astfel raiul țiganilor: cei mai bogați membri ai etniei locuiesc în orașul de pe Bega. Au pus mâna pe case prin metode total neortodoxe, iar în fiecare vară organizează nunți între minori și petreceri zgomotoase. De fiecare dată se aleg doar cu niște amenzi pentru tulburarea liniștii publice.

Curs de scriere academica la UVT

La Facultatea de Litere, Istorie și Teologie a Universității de Vest, vin, de joi până duminică, profesori universitari din Anglia, Elveţia, Macedonia, România şi Ucraina, în cadrul unui grant internaţional SCOPES, coordonat de prof. univ. dr. doc. Otto Kruse, de la Universitatea de Ştiinţe Aplicate din Zurich.

Top