Stirile din ziua: 8 iunie 2012

Antonescu e convins ca USL va castiga Timisoara si Timisul

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a venit vineri, din nou, la Timişoara, după vizita de săptămâna trecută. Împreună cu el a venit şi noul ministru al Apărării, Corneliu Dobriţoiu. Liderul liberal s-a întâlnit cu membrii şi simpatizanţii USL la CRAFT şi va asista, vineri seară, la concertul Phoenix.

Detinutii de la Timisoara nu voteaza duminica

Niciun deţinut de la Penitenciarul Popa Şapcă din Timişoara nu va putea vota pe 10 iunie. Conform prevederilor Biroului Electoral Central, persoanele aflate în detenție, dar care nu şi-au pierdut drepturile electorale, pot vota numai dacă au domiciliul în raza teritorială a secţiei de votare unde se află penitenciarul.

USL acuza PD-L ca l-a facut pe Boldea agent electoral portocaliu!

Celulă de criză vineri, la sediul PSD Timiş. USL acuză PD-L de încercări de fraudare a alegerilor în mai multe localităţi din Timiş. Cea mai mare aberaţie politică, susţin useliştii, este un afiş tipărit la Timişoara în care primarul de Lugoj, pesedistul Francisc Boldea apare alături de Constantin Ostaficiuc, liderul PD-L.

Robu: „Trebuie sa fim o voce pe care nimeni din aceasta tara sa nu-si permita s-o ignore!”

Un program de schimbare a Timişoarei nu se poate materializa armonios şi durabil decât cu participarea fiecărui timişorean. Acesta este mesajul pe care l-a transmis candidatul USL la Primăria Timişoarei, liberalul Nicolae Robu, la întâlnirile din campanie, dar şi de către membrii echipei sale, după ce preşedintele PNL a fost supus unei intervenţii chirurgicale. Nicolae Robu face referiri şi la acest subiect care a fost atât de mediatizat în ultimele două săptămâni, dar şi la temele importante pentru dezvoltarea Timişoarei.

Reclame ca-n clame in Bastion

Biblioteca Județeană Timiș vă invita, vineri, de la ora 18, la „Reclame-n clame”. Manifestarea are loc la Café Text, Bastionul Theresia, corp A. Vor fi expuse și dezbătute reclame vechi, de la sfârșitul secolului al XIX-lea și începutul secolului XX, din fondul secției Documentar-Periodice.

Intreruperi de curent

Compania Enel a programat, vineri, întreruperi de energie electrică după cum urmează: Timişoara – str. A. Demetriade, Stuparilor, Foișor, Albinelor, Olanda, R. Koch, Băncii, Pomiculturii (p), C. Davilla, I. Roată, I. Velceanu, Molidului, Piața Athena, N. Copernic, Frigului, Pisa, Albinelor, I. I. de la Brad, orele 11 – 15; Pișchia (Moară), Ionel (fermele Bratu, Secoșan,

Top