Stirile din ziua: 11 iunie 2012

Cod rosu de inundatii in Banat

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis cod roșu de inundații pe râul Bega, în judeţul Timiş, sector Făget-Balinţ, şi cod portocaliu pe sectorul Balinț-Chizătău. Acesta este valabil până marți.

USL – 58, PD-L – 35 de primari în Timis

USL a câştigat mai mult de jumătate din primăriile judeţului Timi. Pe partide, PSD are 39 de primării. PD-L are 35, iar PNL a reuşit să-şi impună candidatul în doar 18 localităţi. Trei primării au fost câştigate de reprezentanţii PP-DD în Timiş, iar UPT (PNŢCD+FDGR) are doi primari.

Mari castigatori, mari perdanti

Fără nicio discuție, marele învingător al alegerilor locale din Timiș este liderul PSD, Titu Bojin. Dacă victoria lui nu este chiar surprinzătoare, scorul absolut detașat cu care l-a bătut pe Constantin Ostaficiuc reprezintă o mare surpriză. Și asta, în condițiile în care Bojin a jucat pe o singură carte, un eșec în alegeri însemnând pentru el o ieșirea din politică, „șacalii” din partid abia așteptând ca acesta să-și rupă capul.

Fara curent din cauza furtunii

Mai multe localități din vestul țării au rămas fără curent electric în urma furtunii de noaptea trecută. Precipitaţiile abundente şi vântul puternic au afectat reţelele electrice din raza de activitate a societăţii Enel Distribuţie Banat.

Intreruperi de curent

Compania Enel a programat, luni, întreruperi de energie electrică după urmează: Timişoara – str. Călimănești, Vadul Crișului, Tibrului, Livezilor (p), Agricultorilor orele 9 – 16; Saravale (casnici, SC Genagricola, ferma vegetală), orele 9 – 16; Denta (p), orele 8 – 16; Bodo, orele 9 – 19.

Jeans Party, la Ibiza Club / FOTO

O super prezentare de modă, marca New Funky Fashion by Ştefan Muscă a avut loc în acest weekend în Ibiza Club. Sub genericul Jeans Party, evenimentul s-a bucurat de un real success în rândul celor prezenţi în clubul din centrul oraşului.

Top