Stirile din ziua: 17 iunie 2012

Concert Taxi, la No Name / FOTO

Super concert sâmbătă seară la No Name. Trupa Taxi a făcut un show de zile mari, într-o admosferă de vara, cu piscina şi multă verdeaţă. Aceştia au încântat publicul cu melodiile lor, însă piesa care a făcut senzaţie a fost “Cele două cuvinte”.

A murit Silviu Sarafolean

Viaţa a fost nedreaptă cu el până la capăt. Fostul consilier local PNŢCD şi preşedinte al Asociaţiei Foştilor Deportaţi în Bărăgan, Silviu Sarafolean a murit duminică, după o lungă şi grea suferinţă.

Robu a castigat alegerile; pe cand si primaria?

Nicolae Robu a câștigat alegerile clar, detașat, previzibil. Dar încă n-a câștigat primăria. Iar pînă va câștiga și instituția de pe CD Loga va mai trece ceva timp. Depinde doar de primarul ales și de voința lui în cât timp va face și acest lucru. Pentru a cuceri primăria, trebuie destructurată rețeaua de tip mafiot care o controlează. Și aici e vorba, în primul rând, de șefii de direcții, dar și de grupurile de interese care stau în spatele lor.

Cristi Breb, rugbistul despre care nu se vorbeste la trecut / FOTO

Acum zece ani, sportul timişorean îl pierdea pe Cristi Breb, un tânăr rugbist pentru care viitorul trebuia să se arate doar bine. Nu împlinise 25 de ani când o boală cumplită i-a curmat destinul. Au rămas în urmă selecţiile la reprezentativele de juniori şi tineret, dar şi amintirea unui veritabil gentleman, care nu a fost uitat de prietenii săi.

Boldor ramane la AS Roma, Filip continua la Dinamo

Plecat în urmă cu un an la AS Roma, Deian Boldor, juniorul crescut la LPS Banatul la grupa pregătită de Cristi Petcu, i-a convins pe oficialii clubului italian, care l-au achiziţionat definitiv. O altă perlă a generaţiei 1994-1995, Steliano Filip, după un an petrecut în Liga a II-a la FC Universitar Maramureş Baia Mare, face pasul spre primul eşalon.

Culita Chis si-a gasit un prieten si nu pleaca din primarie

Încă din timpul campaniei electorale, apoi într-o conferință de presă făcută în calitate de primar ales al Timișoarei, Nicolae Robu le-a transmis un mesaj destul de clar șefilor de direcții din primărie și secretarului Ioan Cojocari. Și anume, că nu va putea lucra cu ei, motiv pentru care ar cam trebui să-și scrie demisiile sau cererile de pensionare. Acum încep să apară și replicile celor vizați.

Top