Stirile din ziua: 6 iunie 2012

Bubuitura pe strada Electronicii

Mai mulţi timişoreni de pe strada Electronicii au tras o sperietură soră cu moartea miercuri seară, după ce au auzit o bubuitură puternică. Ei au ieşit imediat în stradă să vadă ce se întâmplă, convinși că, din cauza unor scurgeri de gaze, a avut loc o explozie sub pământ.

S-a deschis centura Aradului

Traficul pe șoseaua de centură a Aradului a fost deschis, miercuri, pe ambele sensuri. Varianta ocolitoare a orașului de pe Mureș are 12,25 kilometri, iar jumătate din banii necesarii finalizării acesteia au provenit din fonduri europene.

Autobuzul 33 nu mai merge la Real

Autobuzul 33 revine, de joi, pe vechiul traseu și nu mai circulă până la Real/Praktiker. Capătul de linie va fi, din nou, podul din Calea Șagului. RATT înființează însă linia 33 barat. În aceste condiții va dispărea și traseul Expres 5.

Ce legatura are Robu cu fratii Cristescu

Disperați că, oricât și-ar înjura contracandidatul pe motiv de operație pe inimă, nu-i ajută la nimic, candidatul țărănist Adrian Orza și cei din jurul lui au demarat o altă campanie împotriva candidatului liberal Nicolae Robu. (Atâta timp cât mulți PSD-iști cu funcții le spun oamenilor să voteze cu Orza la primărie și lista USL la consiliul local, nu putem vorbi despre candidatul USL Nicolae Robu.)

Top