Stirile din ziua: 15 iunie 2012

„Burlacul” pleaca la mare sa se distreze / FOTO

Burlacul Sergiu Barboni se pregăteşte să-şi petreacă vara pe litoralul românesc. Acesta nu se relaxează, ci munceşte de zor la un videoclip şi are prezentări de modă pentru Cătălin Botezatu. După ce fosta iubită, Bianca Jurcă a jucat în primul ei videoclip alături de Alex Mica, acum a venit rândul burlacului să apară în primul lui videoclip.

Miss Velvet Music / FOTO

Distracţie maximă şi fete frumoase joi seară în Velvet Music. Acolo s-a desfăşurat un super concurs de Miss, cu premii consistente în bani. După ce domnişoarele au trecut probele de foc, cea care le-a suflat premiul cel mare a fost Nicoleta Daciana Druc.

Robu: Trebuie respectata legea in privinta schimbarii sefilor din PMT

Nicolae Robu așteaptă ca Marian Iancu să se țină de promisiune și, săptămâna viitoare, să cedeze palmaresul și culorile clubului către Universitatea Politehnica. Primarul ales vrea concurs internațional pentru funcția de city manager și recunoaște că îi va fi greu să lucreze cu șefii din PMT.

Democratie la oferta: doi in unu

Deși mai toți locuiesc prin vile, liderii PDL și-au dat demisia în bloc. Se poate spune că au scăpat ieftin. Putea fi mult mai rau pentru ei. Imaginați-vă că în loc să fie aroganți, alde Berceanu, Elena și Roberta plesneau de atâta simpatie în fața populației. Ba mai mult: că nu-și aplicau o cotă așa mare la „investiții”, să strige lumea după ei „hoții”, că nu-și băgau primarii sau trepădușii politici prin pușcărie, ca să zică românul că numai ei fură și că ăialalți erau ușă de biserică..

Program de distractie

Şi dacă a venit vara, la modă sunt pool party-urile. Cluburile cele mai căutate în această perioadă rămân cele outdoor şi cu piscină, pentru un plus de răcoare. Nu ducem lipsă nici de petrecerile clasice, care sunt şi ele o variantă destul de bună pentru distracţie.

Terapie prin Arta, la „Street Delivery”

Organizația Terapia prin Artă „Doina Pocioianu” participă, sâmbătă și duminică, între orele 11 și 13, pe strada Mercy, la evenimentul „Street Delivery”. Voluntarii organizației vor derula activități artistice și recreative destinate copiilor. Cei mici sunt invitați să picteze, să lucreze în lut și să modeleze baloane. Nu vor lipsi, la fel ca în anii trecuți,

Intreruperi de curent

Compania Enel a programat, vineri, întreruperi de energie electrică după cum urmează: Timişoara – str. Muzicescu (p), I. P. Pavlov (p), Drubeta (p), L. von Ybl, orele 11 – 15; Izvin (p), orele 9 – 15; Sipet (p), orele 8 – 16; Bodo, orele 9 – 19.

Fara apa calda

Timișorenii care locuiesc în zona Calea Șagului rămân vineri fără apă caldă timp de câteva ore. Colterm anunță că vineri, între orele 8 și 14, va întrerupe furnizarea apei calde de consum la PT 81. Vor fi afectaţi timișorenii care domiciliază în Calea Şagului, str. Hebe, str. Iris, Bd. Liviu Rebreanu, str. Luceafărul, str. Martir

Top