Stirile din ziua: 4 iunie 2012

Inima lui Robu – principala tema de campanie electorala

Campania electorală pentru Primăria Timișoara a intrat pe linie dreaptă, câteva zile despărțindu-ne de alegerile de pe 10 iunie, primele în formatul cu primul candidat umflă tot potul. Cum deja se poate vorbi la modul trecut, se poate spune că a fost o campanie electorală destul de inconsistentă, iar principala temă a ei a apărut abia pe parcurs.

De ce nu Ripensia

Valentin Velcea, antrenorul lui Poli Timișoara, a făcut, cu ceva timp în urmă, o gafă nesesizată de generația nouă de suporteri. Explica atunci acest „Mister” de pe banca alb-violetă de ce Rover Cârstea are un randament mult mai slab decât la echipa de unde a fost transferat. Cum ar veni, că golgeterul seriei a doua a ligii secunde ar fi părăsit o „echipă mică”, iar saltul la o „echipă mare” i-a dat jucătorului ceva bătăi de cap.

Incrustatiile ceramice – alternativa moderna in restaurarile dentare

Pe lângă tendința estetică, obiectiv deloc neglijat de societatea zilelor noastre, deosebit de important este aspectul reprezentat de conservarea țesuturilor dentare sănătoase, astfel încât rezistența lor să fie cât mai mare. În întâmpinarea acestor imperative vin cu mare încredere restaurările coronare unidentare reprezentate de incrustațiile din ceramică.

Empire, o voce de care veti mai auzi / FOTO + VIDEO

La doar 19 ani tinde spre o carieră de succes. Este vorba de Empire sau, cum îl cunosc prietenii, Claudiu Nergheş, care recent a lansat prima piesa din carieră „Fără tine”, în colaborare cu N-Tone. Claudiu locuieşte în Cluj, este student la Facultatea de Medicină şi Farmacie, secţia Tehnică Dentară, şi este în acelaşi timp îndrăgostit de Timişoara.

Top