Stirile din ziua: 24 iunie 2012

Marin Popescu se baga intr-un concurs imposibil

Nici n-a fost schimbat, că vrea să şi revină la conducerea Inspectoratului Şcolar Timiş. Marin Popescu, unul dintre ultimii mohicani din fruntea inspectoratelor şcolare, nu renunţă, deşi ştie că schimbarea e doar o chestiune de timp. El ar putea candida în vară la concursul organizat de Ministerul Educaţiei pentru funcţiile de inspectori şcolari generali.

Flacara Faget vrea sa-l readuca pe Florin Dobre

Florin Dobre a avut un retur de campionat foarte reuşit în tricoul lui Juventus Pişchia. Mijlocaşul central s-a evidenţiat prin multe pase decisive, dar şi prin marcarea a zece goluri. Evoluţia bună din retur a făcut ca Dobre să reintre în vederea echipelor mai importante din Banat. Una dintre ele este Flacăra Făget, care joacă acum în Liga a III-a.

Poli Timisoara – o singura solutie

E clar că, atât pentru primarul Nicolae Robu, cât și pentru președintele ales al CJ Timiș, Titu Bojin, subiectul Poli Timișoara nu trebuie să reprezinte prioritatea priorităților. Sunt multe alte lucruri pe care cei doi trebuie să le pună la punct în primele zile, săptămâni sau luni de la instalare. Dar, din păcate, există un mare adversar, și anume timpul.

Cu Poli-n audienta la primar

Îmi vine greu să-i cer primarului Robu ceva, înainte să-și facă omul ordine în gânduri și, mai ales, la noul loc de muncă. E, după ce nou edil își va fi alcătuit cu bună credință (sper eu) noua echipă, după ce demontează ultimele tunuri financiare puse la cale de „foștii”, după ce se interesează de lipsurile din sistemul sanitar aparținător municipalității, după ce nu uită să pregătească școlile pentru noul an școlar, după ce toate astea vor fi gata, voi veni și-l voi ruga pe primarul Robu să-și găsească timp să rezolve problema Poli.

Top