Stirile din ziua: 28 iunie 2012

Se inmultesc plangerile penale impotriva lui Paisie Lugojanul

Direct sau prin intermediul funcţiei pe care o deţine, Preasfinţitul Paisie Lugojanul, episcopul-vicar al Timişoarei, are mai multe plângeri penale depuse pe numele lui. Pe listă figurează furt de bani europeni în cadrul unui proiect legat de centre educaţionale, furt calificat după ce oamenii săi au sustras schelele unui constructor ce renova biserica din Mehala şi, în fine, abuz în serviciu.

Program de distractie

Dacă încă nu v-aţi gândit să plecaţi din oraş în acest weekend, vă puteţi distra şi în Timişoara, însă variante multe şi interesante nu prea sunt. Câteva concerte în acest weekend asezonate cu party-uri la piscină, de asta veţi avea parte în minunata Capitală a Banatului.

Dorel Covaci tine in sah Consiliul Local Faget

Democrat-liberalul Marcel Avram a devenit primar la Făget cu un plus de 41 de voturi, dar n-are ce conduce. Consiliul local nu a fost învestit, pentru că în sală nu au fost prezenți două treimi din consilieri. De altfel, nici primarul nu a fost validat, după ce deputatul Dorel Covaci nu s-a putut obișnui cu ideea că a pierdut alegerile.

Andy, leoaica de Sanmartin, pleaca in Africa / FOTO

Ar fi trebuit să aibă o viață chinuită, pe post de „accesoriu” pentru fotografiile de vacanță, pe litoral. A ajuns, în schimb, la Sânmartinu Sârbesc. Acum va pleca în Africa de Sud. Leoaica Andy, al cărei cel mai bun prieten este un câine ciobănesc, se va muta într-o rezervație specială. Cel care a îngrijit-o în România se pregătește deja de vizita pe care i-o va face.

Intreruperi de curent

Compania Enel anunță, joi, întreruperi de energie electrică după următorul program: Timişoara: str. Gheorghe Asachi nr. 21, orele 9 – 15; Giroc (zona MFA), Comloșu Mic (p), orele 9 – 15; Sânnicolau Mare (str. 16 Dec. 1989, Gh. Lazăr, Judecătoria), orele 12 – 14; Giera (p), orele 8 – 16; Bodo, Balinț, Iosifalău, Ictar-Budinț, orele

Top