Stirile din ziua: 10 iunie 2012

Incidente de alegeri (II): abtibilde si SMS-uri

Ziua alegerilor locale este marcată, în Timișoara și în județul Timiș, de mai multe incidente. Abțibildele electorale lipite sâmbătă pe mașinile timișorenilor i-au scos din sărite pe reprezentanții partidelor. Liberalii reclamă și un mesaj provocator trimis pe telefoanele mobile ale alegătorilor.

Cum au votat candidatii si politicienii / FOTO

Candidații la diversele funcții în administrația locală și județeană au început să voteze de la ora 8. Principalii pretendenți la fotoliul de primar și cel de președinte al CJ vor, desigur, binele comunității în care trăiesc și nu-și fac probleme că nu vor câștiga. Susținătorii lor împărtășesc același optimism debordant.

Gata, pica „Clanul”?

Le-am rezolvat și pe astea. Alegerile locale. Ignoranții puteau trece prin această lună de campanie fără să știe ce se întâmplă. „Cunoscătorii” pot spune, în sfârșit, că a fost o campanie decentă, pe principii, dar nespus de plictisitoare, fiind limpede că programele nu le citește mai nimeni. A fost o conjunctură cum n-a mai fost în Timișoara de la dispariția dinozaurilor și cum nu va mai fi până la desființarea PSD.

Top