Stirile din ziua: 7 iunie 2012

Zi neagra pe sosele in Timis

Trei accidente rutiere grave pe raza judeţului Timiş în doar 24 de ore: două persoane şi-au pierdut viaţa şi una necesită supraveghere medicală. Este vorba despre doi pietoni și un biciclist.

Ce ne-ar face Marian Iancu daca n-am vota cu Robu?

Mai naiv ca alții în relația cu Marian Iancu, imediat după ce-am auzit că viitorul lui Poli trece prin urna de vot am aplecat urechile la sfatul patronului Politehnicii Timișoara. Așa am aflat că este imperios necesar să-l votez pe liberalul Nicolae Robu ca pe viitor să mai am pentru ce să merg pe stadionul „Dan Păltinișanu”. Nici că m-a mai interesat ce altceva promite candidatul USL, să-i dea Dumnezeu sănătate!

Dezbatere la UVT: fara Robu, dar cu Garboni care s-a retras /FOTO

Dezbaterea între candidații la Primăria Timișoara programată joi dimineață, în Aula Magna a UVT, a început cu puțină întârziere și cu o mare absență. Cea a senatorului Nicolae Robu, a cărui participare fusese confirmată anterior. A venit, în schimb, Ioan Coriolan Gârboni, care, printr-un mail, și-a anunțat retragerea din cursă.

Tandemul Ciuhandu – Orza trage semnalul de alarma: „Se intorc mosierii!”

Cu mare, foarte mare responsabilitate pentru viitorul Timișoarei, viceprimarul-candidat Adrian Orza a făcut mari „dezvăluiri” vizavi de ceea ce-l împinge pe liberalul Nicolae Robu în lupta pentru Primăria Timișoara. Chiar așa, cum își permit unii să candideze la conducerea unei instituții care, în ultimii ani, era trecută în proprietatea „băieților deștepți” din interior! Dând dovadă

„Nu candidez pentru a castiga ceva, ci pentru a ajuta la construirea unui judet mai bun”

Marius Cârceie este candidatul Uniunii pentru Timiş (PNŢCD+FDGR) la preşedinţia Consiliului Judeţean Timiş. E membru PNȚCD din 2007, fiind ales pe listele partidului în CJ în 2008. De meserie e jurist, practician în insolvenţă, și este cel mai tânăr candidat pentru funcția de președinte al CJ.

A treia tura „Verde pentru Biciclete”

Amatorii de „Verde pentru Biciclete” pleacă, duminică, în cea de-a treia tură ciclistă bănăţeană din acest an. Programul VpB mai cuprinse încă alte trei evenimente similare. Punctul de plecare este Casa „Verde pentru Biciclete”, din parcarea Timco, de pe strada Circumvalațiunii, iar startul va fi dat la ora 13. Bicicliștii vor parcurge ruta Casa VpB

Concert pentru Denis, la Scottish Pub

Lumea pianistului trupei Andi Band, Alexandru Fodor, s-a prăbuşit într-o fracţiune de secundă. Fiul acestuia, de numai șapte ani, Denis, suferă de cancer la colana vetebrală. Forma de cancer cu care a fost diagnosticat băieţelul este una foarte rară, ce apare o dată la 500.000 de cazuri.

Batalia pentru PMT: „incompetent” vs. „handicapat”

Ultimele zile de campanie electorală sunt și cele mai virulente, cel puțin în materie de limbaj. Primarul Timișoarei, Gheorghe Ciuhandu, aruncă prima scatoalcă, spunând că trebuie să fii „handicapat” să aștepți bani de la București. Candidatul USL Nicolae Robu îl face incompetent și chiar mai mult.

Fara apa calda

Timișorenii de pe străzile Bastilia, Geneva, Lorena, Samuil Micu și Zurich vor rămâne fără apă caldă, joi, între orele 8 – 14. Măsura va fi luată după ce, în vederea efectuării unor lucrări, Colterm va întrerupe furnizarea apei calde de consum la PT 74.

Intreruperi de curent

Compania Enel a programat, joi, întreruperi de energie electrică după cum urmează: Timişoara – str. Pădurea Verde (p), Aleea Avram Imbroane, str. Spitalul Nou, orele 9 – 15; Dumbrăvița (ferma 10-12, Legofruct, Dunca Expediții, Carros), Giarmata (p), Ionel (fermele Bratu, Secoșan, Fechete), Sânnicolau Mare (str. N. Bălcescu, Ștefan cel Mare, Al. Vlahuță, Horia), orele 9

Top