Stirile din ziua: 20 iunie 2012

Cum va convinge manglitorul Victor Ponta Vestul ca romanii nu ciordesc?

Nu e un secret că – mai mult pe nedrept, decât pe drept – românilor care pleacă „dincolo” li se cam pune ștampila de hoț. De aceea, și o atenție sporită la angajații unor magazine în momentul în care românii le trec pragul. Există un adevăr și în faptul că mulți conaționali pleacă hotărâți cu scopul expres de-a fura. Dar nu toți românii fură. Cum nu toți cei care își dau doctoratul plagiază cu nesimțire.

Cel mai sexy arbitru din Romania a promovat in Liga a III-a

Comisia de Arbitri a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Timiş are de ce să se felicite. După ce timişoreanul Cătălin Botaş a făcut pasul spre primul eşalon, alţi trei arbitri din judeţul Timiş au fost promovaţi. Printre aceştia şi Patricia Samșudean, un fost manechin care le-a luat minţile celor pe care i-a arbitrat în jocurile din Campionatul Judeţean Timiş sau Liga a IV-a.

Schimbari de directori in sanatate: manager liberal pentru Judetean

Schimbările la șefia diverselor instituții publice nu dau semne că se vor opri prea curând. Urmează la rând sistemul sanitar, unde sunt destule entități numai bune de împărțit între partenerii de guvernare. Cel mai mare spital din vestul României ar putea avea foarte curând un nou director.

Facturile de la Aquatim se pot plati si la BCR

Facturile de apă rece emise de Aquatim pot fi achitate, de acum înainte, și la ghișeele și bancomatele Băncii Comerciale Române. Contul curent deschis la sucursala BCR Timișoara pentru plata prin ordin de plată sau prin ATM, este RO65RNCB02490675294600001. Pentru plata în numerar la casieriile BCR, efectuate pe bază de factură prin citirea codului de

Top