Stirile din ziua: 1 iunie 2012

Stadionul CFR a revenit in proprietatea primariei

Reprezentanții Primăriei Timișoara au anunțat că municipalitatea a recâștigat în instanță dreptul de proprietate asupra stadionului CFR. Sentința este definitivă și irevocabilă, vine de la Înalta Curte de Casație și Justiție și se pare că pune capăt epopeii bazei sportive a CFR-ului, situată într-o zonă foarte bună, de mare interes pentru dezvoltarii imobiliari.

Audit la UMF, „Tuchi” Dragulescu in pericol

Marius Raica, rectorul Universităţii de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş”, a cerut un audit general la instituţia de învăţământ superior pe care o conduce din martie. Paradoxal, în timpul alegerilor de la UMF, histologul era acuzat că este omul lui Drăgulescu şi nu va avea niciodată curajul să comande un astfel de control.

Timisorence moarte in masacrul din Siria

Două timișorence au fost ucise în timpul protestelor de săptămâna trecută din orașul sirian Houla. Cele două tinere în vârstă de 18, respectiv 24 ani, erau fiicele unui medic de origine siriană, pe nume Abdul Al Hakim Al Masri, și se aflau la rude.

Am sa votez partidul care le va trage teapa lui Ghita, Dugu jr. si doamnei Maria

Desigur, aș vota la alegerile din toamnă partidul care-mi lasă impresia că știe și vrea să facă reforma în administrația de stat, în sistemul de pensii, în sănătate. Aș vota și pentru acela care-mi promite revenirea la monarhie. N-ar fi de lepădat nici o ofertă serioasă în direcția unor reforme fiscale care să învioreze mediul economic.

„Fii un inger”,in sprijinul animalelor fara stapan

Sâmbătă, de la ora 16, are loc un eveniment caritabil în sprijinul asociației „Speranța animalelor”. Vor fi vândute hăinuțe, jucării și obiecte pentru copii, banii urmând să fie direcționați spre animalele din grija asociatiei. Sprijină acțiunea designerul Adriana Bărar – BAD Style.

Fara apa calda

Din cauza unor lucrări efectuate de către SC Aquatim SA, vineri, între orele 9 și 14, o parte din timișoreni vor rămâne fără apă caldă. Furnizarea acesteia va fi oprită la PT 74A. Vor fi afectaţi timișorenii care locuiesc pe străzile Lorena, Kogălniceanu şi Telegrafului.

Intreruperi de curent

Compania Enel a programat, vineri, întreruperi de energie electrică după cum urmează: Timişoara – str. Livezilor, Tibrului, Agricultorilor, Călimănești, Mircea cel Bătrân (p), Ruderia, O. Balea, Tazlău, Călimănești, Ciocârliei (p), Pelinului, P. Aman, G. Stephenson, Rarău, A. Donici, Anvers, Homorod, Cireșului (p), Rosetti (p), V. Crișului, Madona (p), Nou Proiectată, Oglinzilor nr. 33, bl. 31,

Top