Stirile din ziua: 13 iunie 2012

Paisie Lugojanul tuna si fulgera inainte de Sfantul Sinod

Paisie Lugojanul, episcopul vicar al Timişoarei, încearcă să muşamalizeze una dintre cele mai mârşave afaceri pe care le-a gestionat vreodată. Frauda este anchetată acum de Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara, dar şi de reprezentanţii POSDRU. Paisie vrea să fie curat ca lacrima înainte de ședința Sfântului Sinod.

Cum se vede viata la 107 ani

E perfect lucid și coerent, de parcă n-ar fi trecut peste el atâtea decenii. Unele dintre ele n-au fost deloc ușoare, dar omul și-a păstrat o seninătate care dezarmează orice român încrâncenat. Nicolae Păsculescu are 107 ani și este cel mai în vârstă locuitor al Timișoarei.

Audiente reluate la prefectura

De marți, 19 iunie, vor fi reluate audiențele la conducerea Instituției Prefectului Județul Timiș. Timișenii care vor să se înscrie în audiență sunt așteptați în fiecare marți, între orele 10 și 11, la registratura Prefecturii Timiș. Audiențele la prefectul Eugen Dogariu și subprefectul Liliana Oneț vor începe la ora 11.

Cum au pus mana romii pe spitalele din Timisoara

Mafia țiganilor cu bani acaparează, rând pe rând, spitalele din Timișoara. În 2001, după apariția Legii 10, țiganii și-au făcut calculele din scurt: în ce să mai „investească”? Ocupaseră deja zonele rezidențiale. Răspunsul a fost simplu: în spitale, pentru că autoritățile nu vor avea bani să construiască unele noi, așa că le vor plăti chiria cerută, ca să nu fie nevoiți să scoată bolnavii în stradă.

Admitere la Politia de Frontiera

Îți plac uniformele albastru închis și crezi la granița țării e locul tău? Poliţia de Frontieră Română anunță deschiderea sesiunii de înscriere la concursurile de admitere organizate la nivelul Academiei de Poliţie „A. I. Cuza”, respectiv al Şcolii de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră ,,Avram Iancu” Oradea.

Top