Stirile din ziua: 18 iunie 2012

Marian Iancu se intoarce. Cu un comunicat si o lista de datorii

Marian Iancu trage linie: cu jumătate de milion de euro investiție urgentă, Poli ar putea aborda sezonul viitor de Liga a II-a cu același lot de jucători. BkP este dispus și să vândă acțiunile FCU Politehnica Timisoara SA, pentru 250.000 de euro. Cine ia însă clubul se pricopsește și cu o datorie care depășește 7,5 milioane de euro.

Atacatorul cu ranga si piromanul din catedrala sunt liberi

Bărbatul care a atacat cu o rangă călugărițele care vindeau icoane și cărți sfinte în Catedrala Mitropolitană din Timișoara este liber. La fel, și fostul angajat al primăriei care și-a turnat pe el benzină și a vrut să-și dea foc în același lăcaș de cult. Deși au probleme psihce, cei doi sunt liberi și nu sunt ținuți sub observație medicală.

Avertizare meteo: urmeaza o saptamana de foc

Meteorologii nu dau nicio speranță celor care visează la o scădere a temperaturilor de afară. Un val de aer fierbinte dinspre tropice va pătrunde în România, astfel că, marţi şi miercuri, în zonele de câmpie din vest, valorile termice vor atinge și chiar depăși pragul de caniculă.

Sefii primariei au gasit reteta anti-criza

În ultimii ani, în plină criză economică, șefii din Primăria Timișoara au reușit să acumuleze sume frumoase în conturi, case, spații, terenuri. Și e vorba de lucrurile la vedere, de declarațiile de avere oficiale, nu de presupuși bani ținuți în saltele. Am luat ca repere declarațiile din 2011 (pe cele din 2012 nu le-au produs încă) și 2008. Acumulările materiale s-au produs în condițiile în care veniturile lor oficiale au scăzut drastic, iar în unele cazuri chiar s-au înjumătățit.

Incep inscrierile la evaluarea nationala

Peste 5.600 de elevi din Timiş care au absolvit clasa a VIII-a vor da la sfârşitul lui iunie primul examen important din viaţa lor. Ei se vor bate pentru un liceu şi o specializare cât mai bună. În Timiş sunt locuri în licee pentru toţi cei care vor susţine evaluarea naţională.

Apa calda oprita, in Soarelui

Colterm anunță că, pentru finalizarea unor lucrări de reparaţii pe reţeaua termică primară, luni, între orele 8 și 16, va întrerupe furnizarea apei calde de consum la următoarele puncte termice din oraş: PT 91, PT 92, PT 93 şi PT 94. Vor fi afectaţi timișorenii care locuiesc în zona Soarelui.

Top