Stirile din ziua: 26 iunie 2012

Raluca Boanca, de la sexy la elegant / FOTO

Frumoasa timişoreancă este asaltată cu oferte din partea firmelor pentru a deveni imaginea lor. La sfârşitul săptămânii trecute, Raluca Boancă a pozat pentru o firmă arădeană, care are ca domeniu de activitate comercializarea de mobilă şi canapele.

Velcea, marcaj strans la Titu Bojin

Lansarea DIGI 24 Timişoara a strâns la un loc toată crema oraşului, de la politicieni consacraţi până la sportivi de valoare, toţi traşi la ţol festiv. Printre aceştia s-a numărat şi Valentin Velcea, unul dintre agenţii electorali ai „brandului” Constantin Ostaficiuc, umilit la alegeri, prin diferenţa de procente, de Titu Bojin.

Atentie cand mergeti la scaldat!

Ce poate fi mai plăcut într-o zi fierbinte de vară, decât o baie răcoritoare într-un râu sau lac? Mare atenție însă! Pe lângă bolile pe care le puteți lua din apa din zonele în care scăldatul nu este permis, deloc puțin, există și pericolul de înec. De la începutul sezonului cald, în Timiș, patru persoane și-au pierdut viața în acest mod.

Hanescu, Copil si Crivoi, la BRD Timisoara Challenger

În perioada 7-15 iulie, pe terenurile Bazei Sportive Electrica se desfăşoară prima ediţie a Turneului Internaţional de tenis BRD Timişoara Challenger. Acesta face parte din categoria ATP Challenger Tour, fiind dotat cu premii în valoare totală de 30.000 euro.

Intreruperi de curent

Enel nu a programat, marți, întreruperi de energie electrică în Timișoara. Acestea vor avea loc în județ, după cum urmează: Utvin, Teremia Mare (p), orele 9 – 16; Jamu Mare (p), orele 8 – 16; Bodo, Balint, Iosifalău, Ictar-Budinț, orele 9 – 20.

Top