Modelaj cu fructe, la „Cartea de nisip”

Librăria „Cartea de nisip” și Institutul Francez vă invită, duminică, de la ora 17, să ascultați povești și să vă puneți imaginaţia la încercare într-un atelier de modelaj cu tema „Natura moartă cu fructe exotice”.

Gazda va fi librăria „Cartea de Nisip”, iar animatorul Matsimouna Zitou va încânta audiența cu povești dintre cele mai frumoase. Intrarea este liberă, iar participarea se face pe baza de înscrieri.

Atelierul va consta în realizarea unei compoziții cu tema „Natura moartă cu fructe exotice”, pornind de la picturi sau imagini cu fructe tropicale. În cadrul acestui atelier, copiii vor descoperi noțiunile de formă, volum, culoare și proporții. Folosindu-și imaginația și spiritul de observație, copiii se vor exprima și vor comunica prin creație pe un fundal de muzică clasică. Evenimentul este bilingv, francez-român, și este recomandat copiilor cu vârsta de peste șapte ani.

Înscrierile se pot face la Librăria „Cartea de Nisip”, str. V. V. Delamarina, nr. 1, E-mail: carteadenisip@grupullibrarium.ro, telefon 0256/433 094, sau la Victor Marian – PR „Cartea de nisip”, E-mail: victor.marian@librariumgrup.ro, telefon 0756-158.765.

Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole

aeroportul-timisoara-700x280-01

Administratie vezi arhiva Administratie

gauss-topografie-timisoara_728x90px

Politica vezi arhiva Politica

CCIAT, misiune economică în SUA

Sport vezi arhiva Sport

iulius-mall-timisoara-craciun_728x90

Social vezi arhiva Social