Vanata in 2006 de liberali, cumnata lui Grindeanu e inspector scolar general adjunct

Social-democraţii s-au pronunţat, joi, în Biroul Permanent Județean, și în ceea ce-i privește pe cei doi inspectori şcolari generali adjuncţi. Familia Grindeanu mai are un motiv de bucurie, după ce cumnata viceprimarului va primi una din cele două funcții.

Sorin Grindeanu are toate motivele să stea liniștit, partidul îi este recunoscător pentru eforturile depuse în sprijinul acestuia. Își va păstra, în ciuda unor speculațiilor, postul de viceprimar al Timișoarei, pe care l-a ocupat și în ultimii patru ani. Mai mult decât atât, a reușit să-și impună omul și la Inspectoratul Școlar Timiș.

Aura Danielescu este directorul şcolii din Maşloc şi cumnata prim-vicepreşedintelui PSD Timiş, Sorin Grindeanu. Până în februarie 2011, a fost și președintele organizației PSD Mașloc, funcție la care a renunțat fiindcă așa îi cerea Legea educației. Danielescu este director de școală din 1999, iar în 2006 era să-și piardă funcția tocmai din cauza relației de rudenie cu Sorin Grindeanu.

Inspectorul școlar general de la vremea respectivă, liberalul Sandu Golcea, a vrut s-o schimbe, însă s-a lovit de opoziția puternică a elevilor și părinților acestora. Golcea respinsese dosarul de înscriere al Aurei Danielescu la concursul de director, pe motiv că aceasta ar fi fost doar învățătoare și nu ar fi avut studii superioare de lungă durată. Paradoxal, în acele momente, Aura Danielescu a beneficiat de sprijinul primarului pedelist al localității, care a amenințat chiar cu demisia din partid, dacă aceasta era schimbată.

Vremurile s-au schimbat însă, liberalii și social-democrații sunt prieteni la cataramă, astfel că noul inspector școlar general Cornel Petroman – liberal cu state vechi – n-are nicio problemă să lucreze cu o social-democrată cu pedigree, așa cum este Aura Danielescu.

Celălalt inspector școlar general adjunct este Aurelian Sima, din tabăra social-democraților lugojeni. Profesor de matematică la Colegiul „Brediceanu” din Lugoj, în 2009, el a fost inspector școlar general timp de cinci luni. Pe lângă experiența profesională, are și un background adecvat din punct de vedere politic. Tatăl lui, Ioan Sima, este primar în comuna Victor Vlad Delamarina.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

22 comentarii pentru acest articol

ALin a spus: (iunie 21st, 2012 at 23:53 )

Luati voi tot, ma! Si aerul din Timisoara! Nu va e rusine, golanilor? Alti profesori nu mai are juidetzul asta, decat pe sora sotiei lui Grindeanu? Prosti sunt aia care v-au votat! Prosti de put!

Marga a spus: (iunie 22nd, 2012 at 00:08 )

Mai, da numai tarani de astia ati gasit ? Ce naiba, tanti de la Masloc si infantilul de la Lugoj, va bateti joc de judetul asta ! Daca sunt atat de buni, de ce nu-i luati la voi acasa, poate la spalat vase si jucat fotbal sunt competitivi. HALA SA VA FIE CU ASEMENEA PERSONAJE.

anonim a spus: (iunie 22nd, 2012 at 07:03 )

Cine o mai fi si matracuca asta? Alta poza nu au gasit sa puna, zici ca-i adunata de pe drum, nici prestanta nu are macar, duca-se pe pustii. Sima era cel mai bun general, e bun si adjunct, sper sa mearga la concurs si sa-i spulbere pe toti nemernicii. Cu Petroman la ISJ vom avea doar directori comunisti si babalaci. Vai de noi ….

LL a spus: (iunie 22nd, 2012 at 07:14 )

Traiasca PCR-ul!

Piszta a spus: (iunie 22nd, 2012 at 08:12 )

Ca nevasta lui Bojin pune oamenii pe functie se stie in tot judetul. Acum aflam ca si nevasta lui Grindeanu numeste pe functii si o pune pe paragladina de sor’sa mare adjuncta la ISJ. Nu va e rusine imbuibatilor? Exemplul lui Nastase nu va ajunge??? Porci ordinari, asta sunteti

Muscat Otonel a spus: (iunie 22nd, 2012 at 11:39 )

Va mai voteaza Dracu in toamna. Sunteti niste hahalere care practica nepotismul. Ati inceput deja cu neamurile, rudele, amantele. Mai nou promovatii si interlopii si infractorii!

ILEANA a spus: (iunie 22nd, 2012 at 13:47 )

Se duce invatamantul pe apa sambetei! Am inteles ca se numesc politic inspectorii dar de ce nu pot fi si capabili in acelasi timp? Sa fim seriosi sunt foarte multi PSD- isti adevarati profesionisti in domeniu, insa cei doi adjuncti …………mai ales doamna de la Masloc!!!!!!!!!!! Rusine mare si umilinta pt dascalii din Timis!

didu a spus: (iunie 22nd, 2012 at 14:09 )

IN SFARSIT ATI ALES PE COMPETENTA,
SUCCES

tu-stii-.ro ! a spus: (iunie 22nd, 2012 at 14:31 )

le dorim multe…”SUCCESURI”!

Ciupa de la Primarie a spus: (iunie 22nd, 2012 at 14:40 )

Ce buna de perpelit e cumnata asta a lu Grindeanu. Sora sa cum arata? Bagati o poza si cu doamna. Cred ca ma angajez la inspectorat mecanic sau intstalator sa0i umblu putin la calaorifer. Bine grindene, mai ai neamuri? Pune le in p… mea pe toate.

bebe a spus: (iunie 22nd, 2012 at 16:53 )

pentru ciupa de la primarie.
Mai ordinarule, daca ai cheie pe masura, umbla la „instalatiile ” lui mata. Cum iti permiti sa te exprimi in halul asta fata de o doamna?
Si pentru cultura ta personala, substantivele proprii se scriu cu majuscule.

bebe a spus: (iunie 22nd, 2012 at 16:58 )

Pentru toti pdl-istii care au avut de comentat.
Despre competenta si calitate nu sunteti in masura sa comentati.
Daca ati avea macar un sfert din capacitatile profesionale ale doamnei Danielescu ati fi castigati.
Cum probabil nu aveti aceste capacitati (se vede din modul de exprimare), ramaneti cu frustrarea.

Petre Truica a spus: (iunie 24th, 2012 at 00:39 )

si pdl a facut la fel.

Dar astia sunt mult mai nesimtiti.

dracu ii mai voteaza in toamna, i-au pierdut pe profesori, nici bani nu le-a dat la salarii si acuma vin cu toate neamurile si progeniturile in educatie.

Salmandra a spus: (iunie 27th, 2012 at 08:34 )

Daca Aura Danielescu este tot ce are mai bun PSD la ora asta atunci ne-am lamurit cu specialisti existenti in partid. Nu stiti nimic despre ea mergeti la Masloc si intrebati lumea din comuna si o sa va lamureasca de ce este instare aceasta ,,doanma” care nu a facut un lucru bun decantd este la conducere a distrus tot in jurul ei, am uitat a facu o gradinita nefunctionala cu 60 de veceuri. Vai de invatamantul timisan sa aiba in frunte un om cu toate scoli facute vinerea la diferite facultati la Arad.

Lorin a spus: (iunie 27th, 2012 at 20:09 )

Multumim lui Grindeanu ca ne scapa de matracuca Aura Danielescu, Maslocul radiaza acum de fericire ca s-a scapat de acest personaj penibil al localitatii…. Duca-se-nvartindu-se, fara sa mai gaseasca drumul de intoarcere !!! Se pare ca Inspectoratul Scolar Timis s-a pricopsit cu o veritabila „intelectuala” cu scoala facuta la fara frecventa 🙂 .

bebe a spus: (iunie 28th, 2012 at 08:09 )

Va inteleg frustrarea. Doamna Danielescu este citita, capabila, un foarte bun manager si, de ce sa nu recunoastem, este o prezenta fizica agreabila. Ce sa facem…..nu pe toti ne inzestreaza dumnezeu la fel!

Marian a spus: (iunie 28th, 2012 at 09:52 )

Cred si eu,domnule bebe esti unul de al ei , ca altfel ai fi cu picioarele pe pamant ai vedea realitatea,iar de prezenta fizica da ,e scara de interventie…..!!!

anonim a spus: (iunie 28th, 2012 at 20:24 )

Da, d-na Danielescu este foarte citita si capabila de aceea lucrarea de grad a copiat-o de la Liceul Grigore Moisil si nu a schimbat nici macar numele liceului. Daca nu stiti va informan ca 90% din populatia scolara de la Remetea Mica au parinti intelectuali ( este scris in lucrarea doamnei). Cred ca v-ati convins de capacitatea intelectuala.

anonim a spus: (iulie 1st, 2012 at 22:04 )

Foarte frumos!!! De la scoala Masloc unde intelectuala Aura Danielescu este directoare au luat examenul de capacitate 4 elevi,asa ca inspectoratul va avea un inspector adjunct foarte capabil…..!

bebe a spus: (iulie 2nd, 2012 at 15:38 )

Draga anonim
Se vede ca nu esti cadru didactic, pentru ca daca ai fi ai stii ca nu mai exista examan de capacitate ci de Evaluare Nationala si de asemenea ai stii ca rezultatele examenelor nu depind doar de munca dascalului.

Lia Bontescu a spus: (iulie 14th, 2014 at 15:22 )

Domnule bebe, „ai stii” se scrie cu un singur „i” adica: „ai sti”. Ex. Daca ai sti sa scrii corect… Sper doar ca dumneata nu esti cadru didactic.

bebe a spus: (iulie 2nd, 2012 at 15:41 )

Ma mira ca poate vorbi asa cu usurinta despre capacitati si incapacitati, oricine…….
De asta suntem undeva jos, pe scara ierarhiilor…….Pacat.

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Știri de ultimă oră

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Ovidiu Drăgănescu îl acuză pe primarul Fritz de prezentări false în lupta cu clanuri imaginare

Subprefectul PNL de Timiș, Ovidiu Drăgănescu, îl acuză pe primarul Dominic Fritz, că dezinformează, realizând prezentări false despre strada Cezar, cea despre care primarul spune că a recuperat-o pentru oraș de la clanuri imobiliare. Nu e niciun clan, actuala configurație există din anii 50 și a fost făcută de Miliție, care deținea imobilele în administrare,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ovidiu Drăgănescu îl acuză pe primarul Fritz de prezentări false în lupta cu clanuri imaginare
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Victorie dramatică, dar atât de necesară. Lugojul, la un pas de cupele europene

Prim-divizionara de volei feminin CSM Lugoj a câştigat dramatic prima partidă pentru locul 5 în fața celor de la CSM București. S-a păstrat tradiția scorului din meciurile disputate în sezonul regulat: 3-2! CSM București a trecut peste o mare șansă. A condus cu 1-0 și 2-1 la seturi, iar apoi în decisiv a avut 10-5...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Victorie dramatică, dar atât de necesară. Lugojul, la un pas de cupele europene
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale

La Timișoara se va desfășura o nouă ediție a Salonului Industrie Ușoare, una dedicată sărbătorilor pascale. Organizatorii au decis susținerea acestei ediții având în vedere succesul de care se bucură evenimentul în rândul publicului timișorean și la solicitarea expozanților tradiționali, urmând să aibă loc în perioada 24 – 28 aprilie, în organizarea Camerei de Comerț,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Subprefectul PNL de Timiș, Ovidiu Drăgănescu, îl acuză pe primarul Dominic Fritz, că dezinformează, realizând prezentări false despre strada Cezar, cea despre care primarul spune că a recuperat-o pentru oraș de la clanuri imobiliare. Nu e niciun clan, actuala configurație există din anii 50 și a fost făcută de Miliție, care deținea imobilele în administrare,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ovidiu Drăgănescu îl acuză pe primarul Fritz de prezentări false în lupta cu clanuri imaginare
Proiectul de realizare a studiului de fezabilitate pentru campusul de învățământ dual care se va ridica la Timișoara a fost semnat de primărie cu societatea timișoreană care a câștigat contractul. Investiția este făcută cu finanțare prin PNRR. Primăria pune la dispoziție un teren de trei hectare în Calea Buziașului, va realiza construcția și va asigura...
Citeşte tot articolul Citeste articolul A fost semnat contractul de proiectare faza SF pentru viitorul campus pentru învățământ dual Timișoara
Preşedintele CJ Timiş, Alin Nica, a decis să-i retragă lui Cristian Moş toate atribuțiile pe care le are în funcția de vicepreședinte al Consiliului Judeţean. Reacţia vine după ce Moş a anunţat că va candida la Primăria Timişoara, atacând totodată tandemul Aliana Dreapta Unită, Dominic Fritz – Alin Nica. Candidat pentru un nou mandat la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Nica i-a retras lui Cristian Moş toate atribuțiile pe care le are în funcția de vicepreședinte al CJ Timiş
Viitorul stadion care ar urma să fie ridicat la Timișoara, de Compania Națională de Investiții (CNI), ar urma să aibă indicatorii tehnico-economici aprobați în următoarea ședință de guvern. Mai mult, dorința liderilor locali politici este ca această ședință să aibă loc chiar la Timișoara, într-un gest simbolic. Conform celor de la PSD Timiș, Hotărârea de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ședința guvernului, susținută la Timișoara? Se aprobă indicatorii tehnico-economici pentru noul stadion al Timișoarei
Primăria Timișoara anunță că a recuperat o stradă care asigura o legătură între bulevardul Loga și Parcul Copiilor. Aceasta ar fi fost acaparată de proprietarii a două vile din zona respectivă, care ar fi ridicat acolo garduri și construcții ilegale. Acum, au fost emise documentele necesare pentru a demola construcțiile respective. Respectiva stradă ar avea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul O stradă pietonală din zona centrală a Timișoarei, închisă accesului public de clanuri imobiliare, va fi redată circulației publice/Foto
Dominic Fritz afirmă că fostul preşedinte al USR Timiş, Cristian Moş, a fost sedus sau chiar şantajat de PSD şi Nicolae Robu pentru a se înscrie în lupta pentru scaunul de primar al Timişoarei. Primarul Timişoarei mai spune că singura misiune a lui Cristian Moș este să saboteze proiectul de continuitate europeană a Timișoarei. Dominic...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Dominic Fritz despre candidatura lui Cristian Moş la Primăria Timişoara: “În realitate a fost șantajat sau sedus de tandemul PSD-Robu”
Misterul candidaturii lui Cristian Moș s-a elucidat joi, iar la decizia luată de cel care a reprezentat, timp de patru ani, USR Timiș în funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș este de a candida ca și independent la funcția de primar al Timișoarei. Moș spune că decizia a luat-o exact după ce a văzut...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cristian Moș spune că s-a simțit nevoit să candideze la Primăria Timișoara: ”Cred în continuare în proiectul USR, nu mai cred în proiectul USR Timiș”,
Top