Palmaresul lui Poli ar putea ajunge la Bacau!

Autorităţile locale, judeţene şi Universitatea Politehnica ar putea lua o ţeapă în toată regula de la Marian Iancu. Numele, palmaresul şi culorile clubului timișorean au şanse mari să fie câştigate de Aerostar Bacău, care are de recuperat de la Iancu în jur de 700.000 de lire sterline.

Marian Iancu s-a făcut cunoscut în fotbalul românesc ca un mare ţepar. O victimă este şi Aerostar Bacău, care a câştigat procesul cu SC FC Politehnica Timişoara la FRF, dar nu mai are cum să recupereze cei 30% din contul transferului lui Pantilimon în Anglia, pentru că societatea respectivă a fost dizolvată.

În aceste condiţii, Doru Damaschin, preşedintele formaţiei din Moldova, a apelat la mai mulţi avocaţi pentru a lua de la Marian Iancu palmaresul Politehnicii Timişoara, câștigat de acesta din urmă la TAS. Aerostar Bacău este echipa de la care Poli l-a transferat pe portarul Costel Pantilimon. pentru suma de 100.000 de euro, plus un procent de 30% dintr-un eventual transfer.

Cum Pantilimon a luat drumul Angliei pe o sumă consistentă, Aerostar avea de încasat 665.000 de lire sterline. Toată suma încasată de la Manchester City a intrat însă în buzunarul lui Iancu. Oraşul Bacău ar fi a treia localitate în care va ajunge palmaresul lui Poli Timişoara, dacă moldovenii câştigă în instanţă dreptul asupra lui, după ce a poposit pe la Drăgăşani şi Bucureşti, în era Zambon.

Moldovenii îşi vor doar banii de pe Pantilimon înapoi, adică mai puţin de un milion de euro, o sumă care ar putea fi suportată de autorităţile locale şi judeţene, în cazul în care ar negocia cu oficialii de la Aerostar Bacău. Ar fi o negociere mai corectă decât cu Marian Iancu.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

37 comentarii pentru acest articol

drukeria-membriidepartid a spus: (august 14th, 2012 at 11:28 )

cum poate acest jurnalist sa publice orice barfa, spusa la masa la birt intre doi betivi, ca fiind o stire?! pai si un retarrdat mental isi da seama ca nu ai cum sa iei un palmares pentru o datorie de la un transfer!!! este pur si simplu ilogic!

decebal a spus: (august 14th, 2012 at 11:31 )

na, unde sunt licuricii liberali, slugile lui robu, sa ne spuna care poli e poli?

@drukeria-membriidepartid a spus: (august 14th, 2012 at 11:36 )

hopaaaaaaaaaaaaaaa, a iesit la suprafata primul rob. asta e unul consacrat, pupator de funduri liberale.

diana a spus: (august 14th, 2012 at 11:37 )

mai bine am negocia cu moldovenii decat cu impostorul asta ordinar.

sorin A a spus: (august 14th, 2012 at 11:50 )

In 1980 pe 1 octombrie am fost la POLI -CELTIC pe stadionul 1 MAI din TIMISOARA . Oare peste ani se va spune AEROSTAR -CELTIC 1-0 si meciul s-a jucat la BACAU ??? Evident NU ! Poate jiji oierul mai vinde ceva teren si va avea bani sa cumpere palmar …..pardon inventia lui EINSTEIN ! ori familia lui neil amstrong va deveni saraca si va vinde dreptul lui Beeecali de a se proclama primul om care a pus piciorul pe luna . Romania ??? …..da , se poate !

@sorin A a spus: (august 14th, 2012 at 12:02 )

poate ca peste ani in catastife se va scrie marian elefantu iancu – celtic 1-0. nu ai de unde sa sti. aia cu moldovenii vad ca nu-ti polace, dar de asta cu iancu nu spui nimic. si apropo,poate imi spui si mie cum poti lua denumirea poli pe un an? ca asa se intampla acum, iancu pe un an le-a dat dreptul timisorenilor sa foloseasca denumirea. ii prefer pe moldoveni in cazul asta, au decenta, nu sunt infractori.

dorian a spus: (august 14th, 2012 at 12:15 )

nu inteleg cum de a putut robu sa stea la aceiasi masa cu marian iancu. de fapt e de inteles, ca a stat pe banii nostri, ca doar e cel mai mare manager din istoria omenirii. e acelasi individ care nu a facut nimic in viata din banii lui, doar a incasat. asa e si cu aceasta poli, care nu e chiar poli. oricat de cea mai adevarata poli e in capul lui robu, acsu asta e un rahat frumos ambalat servit timisorenilor. dar el are voie, ca doar poate sa faca ce vrea, e orasul lui si al fratilor cristescu.

FI-AT VORBELE TALE PRESEDINTE IANCU.... a spus: (august 14th, 2012 at 12:18 )

ATENTIE…!!!!! PSEUDONIMUL SABIN CARA A LUATO PE ULEI…..CE MAI O PETARDA DE PRESA…IAR….ASFC NU POATE FII EXECUTATA PT DATORIILE LU IANCU…….ASTA POATE SA CONFIRME SI CRISTI BRANCOVAN……(EXPERTUL)

@FI-AT VORBELE TALE PRESEDINTE IANCU a spus: (august 14th, 2012 at 12:31 )

m-ai bagat in ceata si am mai citit o data textul. pai are legatura cu iancu, care are o datorie la aerostar iar moldovenii, in virtutea datoriei, vor ceva de la iancu. adica palmaresul lui poli, acelasi care a fost imprumutat orasului timisoara timp de un an. tu ce ai inteles?

FI-AT VORBELE TALE PRESEDINTE IANCU.... a spus: (august 14th, 2012 at 12:37 )

sa vina sefu_clasei sa iti explice….sau….roxy

VERDE - VIOLET a spus: (august 14th, 2012 at 12:50 )

Bey, sa stiti si voi, AEROSTAR BACAU a luat pe datorie doi jucatori de la Recolta Panciu si in contul lor, le-a dat palmaresul lui POLI, cel castigat de la Iancu!

DA, dar..... a spus: (august 14th, 2012 at 12:51 )

numai ca Panciu are o datorie la Avantul Podu Iloaiei si se pare ca o v-a plati cu palmaresul lui POLI !

sorin A a spus: (august 14th, 2012 at 13:02 )

De zeci de ani fotbalul timisorean a insemnat POLI . Din pacate acest club a ajuns sa fie falimentat si ingropat de un infractor gretos numit …..elefantul cu buna stiinta a alesilor urbei sau a numitilor judetului . Tot ce inseamna POLI TIMISOARA e la acest individ . Acesta dupa ce a spalat bani , a blatuit si a vandut tot lasand in urma datorii , a gasit un primar naiv si afon de fotbal care-i ofera sansa sa continuie si sa dirijeze din umbra noul club ACS . Asta fiindca primarul in ciuda tuturor suporterilor se incapataneaza sa ataseze noului club ACS si diminutivul vechii societati POLI . Daca echipa se numea ACS STIINTA {de ex} ,iancu era scos din joc . Cu prostia {sau interesul ?} lui robu , iancu dirijeaza , someaza si dispune in continuare de fotbalul timisean . DIN PACATE !

ziaristi de 2 bani a spus: (august 14th, 2012 at 13:05 )

polmeresul lu poly a agiuns la Husana Husi

ULTIMA ORA a spus: (august 14th, 2012 at 13:11 )

Robu a plecat din concediu,de la Mamaia, la Husi, dupa palmares!

gol a spus: (august 14th, 2012 at 13:20 )

robu e un om de toata isprava ca reuseste sa faca afaceri cu iancu, acelasi care i-a pacalit pe toti partenerii lui de afaceri. dar nu e asta o problema pentru robu, ca doar negociaza pe banii prostilor de timisoreni.

FI-AT VORBELE TALE PRESEDINTE IANCU.... a spus: (august 14th, 2012 at 13:32 )

…da da da……pe banii birnicilor……saracutilor de cimisoreni

tarantino a spus: (august 14th, 2012 at 13:50 )

ce nu inteleg eu… cum poate iancu sa imprumute denumirea de poli si culorile alb si negru pe un an de zile? le scoate din buzunar? tot de pe o societate ceva. nu e cumva aia care i-a fentat pe moldoveni? daca e asa, atunci aia pot cere palmaresul, in ideea ca primaria si cjt-ul vor sari cu banu. dar daca nu e aceiasi societate, inseamna ca toate rezultatele obtinute de iancu nu se pun, nici macar cele doua locuri 2. nu inteleg de ce nu ne elucideaza nimeni in privinta intelegerii cu iancu. ma scuzati, am uitat, robu isi prajeste coitele la mamaia, poli e pelocul doi. ii rog pe membri de partid liberali sa nu fie prea agresivi. ma refer la acei membri care fac oparte din armata de postaci liberali pe internet. hai pa.

SOC!!!SOC!!!SOC!!!SOC!!! a spus: (august 14th, 2012 at 14:42 )

Taranistii AU INVINS! Orza a ajuns primul Panciu si a luat culorile! Banii taranistilor nu au ajuns si pt. palmares! Taranistii sunt singurul partid cu alb-violet(in afara de partidul lui Dan Diaconescu..) sasca danseaza de nebun, cu un steag alb-violet in Piata Operei! Lumea, care trece, se uita uimita si nu intelege nimic!

COS!!!COS!!!COS!!!COS!!! a spus: (august 14th, 2012 at 14:47 )

exact la COS va ajunge pnl timis pentru smenul facut de robu cu iancu. la COS robu si ai sai vor fi aruncatgi de timisoreni, aia pe care ii cauta la oua sa vada cati sunt si sa fie cat mai outini, ca asa sunt ordinele de la bucuresti. dar, vorba lui rus, cat de prost trebuie sa fi!? e o vorba care se potriveste tuturor, de la robu pana la ultimul sau lingau.

si ROOOBUUUUU.... a spus: (august 14th, 2012 at 14:50 )

si Robu a ajuns de la Mamaia, la Panciu, dar s-a dus prima data la oficiul postal, sa vada daca au ajuns banii trimisi de fratii Cristescu !!! Acestia nu au ajuns, inca….(de urmarit…)

.. la COS au ajuns PNL-istii a spus: (august 14th, 2012 at 14:52 )

PNL-istii au ajuns aseara la COS(CASA OAMENILOR de STIINTA….) unde s-a tinut un colocviu de afaceri…

O VESTE PROASTA a spus: (august 14th, 2012 at 14:58 )

daca BEx al FRF hotaraste maine ca echipa trebuie sa urmeze palmaresul, meciul de maine cu Giarmata nu se va mai juca pe D.Paltinisani, ci se va juca la Bacau!

maciuca a spus: (august 14th, 2012 at 15:01 )

poli a ajuns mai rau decat damila maciuca.

mircea a spus: (august 14th, 2012 at 15:19 )

vom vedea vor avea aceeasi soarta ca echipa lui zambon.cum am castigat palmaresu in era iancu il vom castiga si acum.si ce vor face moldovenii cu palmaresu te pomenesti ca le face de mancare sau da cu aspiratoru :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D O SA AVEM UN PROCES DE TOATA FRUMUSETEA SI NU STIU CINE VA AVEA MAI MULT DE SUFERIT.

noi moldoveni di la... a spus: (august 14th, 2012 at 15:27 )

noi moldovieni di la druchieria vorbim cu frat si lom noi polmares

bey,ciumpalace. a spus: (august 14th, 2012 at 15:28 )

de ce ajunsa rau Damilla Maciuca?

@mircea a spus: (august 14th, 2012 at 15:34 )

moldovenii nu au nici o vina in ecuatia asta. se agata si ei de orice, doar doar isi iau bbanii de la un escrocul de iancu, partenerul de afaceri si intelegeri cu timisoara lui nicolae robu. iar asta cu procesul e chiar amuzanta. ca timisoreni, ar trebui sa ne rusinam pentru aceasta ipostaza. noi luam de bun un escroc in toata regula. noi, cei mai puri dintre romani. rau am mai ajuns.

@bey,ciumpalace a spus: (august 14th, 2012 at 15:37 )

era doar un grad de comparatie, dar de unde sa inteleaga un ciumpalac cacacios ca tine. ai grija la maciuca aia care o porti pe umeri si o numesti cap ca incepe sa dea rateuri.

@maciuca a spus: (august 14th, 2012 at 17:50 )

la tine a ajuns rau-rau maciuca dintre piciere si crezi ca toate maciucile au ajuns rau! Numai a ta fraiere!

RADUCU BANCIU a spus: (august 14th, 2012 at 18:33 )

…….INTREBAREA ….? …. ESTE URMATOAREA…..CUM DE NU IL VEDEM PE CRISTI BRANCOVAN COMENTAND ARTICOLU…UN FEL DE MONICA TATOIU AL TELEVIZIUNILOR….EL….CARE LE STIE PE TOATE DE PARCA A MANCAT LA ACEEASI MASA CU IANCU SI CHIVORCHIAN……..ASTEPTAM O REACTIE DIN PARTEA LUI SA NE CLARIFICE IN LEGATURA CU SUBIECTUL,….

samir a spus: (august 14th, 2012 at 18:37 )

poate ca se converseaza cu idolul imbecililor din timisoara, adica cu nicolae robu, un jeg penal care ignora orasul si sta cu ea la soare la mare, in loc sa vina sa vada cu ce probleme se confrunta timisoara.

@samir a spus: (august 14th, 2012 at 20:04 )

in Timisoara nu-i ca la voi in Arabia, seicii, pasii si mustafalili se ocupa numai de supusi zi si noapte!

Cristi Brancovan a spus: (august 15th, 2012 at 00:40 )

Mi se pare inutil, in situatia de fata sa mai vorbim de vreun palmares…..dupa compromisul Dacia, dupa compromisul AEK….acum compromisul Recas si ASU
Politehnica in liga a 5-a. Nu….. nimeni nu mai continua din punct de vedere juridic si sportiv pe nimeni. ASU e un club cu doar cativa ani de activitate. ACS e infiintat in 2009 la Recas, FC TImisoara e o societate infiintat in 2006 ce continua activitatea sportiva desfasurata de Poli AEK….

Radu Victor a spus: (august 15th, 2012 at 09:57 )

„Suma care ar putea fi suportata de autoritaile locale si judetene”, acestea din urma apar scrise ca si cum ar fi o a treia persoana si nu ar avea nimic comun cu noi. In realitate noi vom suporta aceste cheltuieli, noi care am strigat la Opera: Jos FRF, Jos Zambon, noi suntem Poli, etc. Mare e prostia din Banat. Meritam soarta.

Marcel a spus: (august 15th, 2012 at 10:02 )

Incredibil ce idiotenii poate scrie acest ziarist al lui peste, am mai citit si alta data. Trebuie sa fii cretin rau de tot sa debitezi asa ceva. Iar postacii anti Robu care au toti la un loc creier mai putin ca o gaina hop si ei. Vedeti-va dreacu’ de ASU in liga a cincea sa nu retrogradati si nu mai purtati voi de grija la ce face nea Robu ca el a demonstrat ca e tip istet si cand zice ca face ceva apai face. Brancovan are dreptate nu mai exista acum o continuatoare clara a Politehnicii din 1920 chiar daca palmaresul vechi si culorile sunt pe mainile lui Iancu la ASFC. Ce, ASFC-ul asta e clar Poli cea veeche? Eu nu prea cred asta indiferent ce-a iesit prin tribunale.

@Marcel a spus: (august 16th, 2012 at 12:32 )

incredibil cat de imbecil poti fi. dar imbecil rau de tot. imbecilule, oamenii au tot dreptul sa-l ia la 11 m pe robu atata vreme cat e primar. cum sa fie lasat in pace? orasul asta nu e mosia lu ma-sa si nici a lu proasta aia de ma-ta, curva cocalara care te-a aruncat si pe tine per lumea asta. tu ce esti, daca nu postac liberal, cea mai impututa specie de pe pamant. da asta sunteti, niste jeguri ordinare care doar ataca si stati pititi in spatele uni pseudonim. ca stil, scriitura asta imi aduce a robu, care cu asta se ocupa, in loc sa faca treaba in oras. sa-ti rusine, imbeciulule! a ajuns orasul

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Cristian Moş va candida la Primăria Timişoara! El a fost deturnat de la o candidatură la preşedinţia CJ Timiş chiar de colegii din USR

Fondator şi fost preşedinte al USR Timiş, Cristian Moş va candida la Primăria Timişoara, urmând să se lupte cu (încă) colegul său de partid Dominic Fritz. Iniţial, în momentul „defectării” din partid, în urmă cu două zile, Moş ar fi dorit să candideze la preşedinţia CJ Timiş. Potrivit unor surse, faptul că a fost făcut...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cristian Moş va candida la Primăria Timişoara! El a fost deturnat de la o candidatură la preşedinţia CJ Timiş chiar de colegii din USR
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Deznodământul se amână. Timişoara pierde meciul 3 cu Ploieştiul

CSM Petrolul Ploieşti a redus din diferenţă în seria decisivă pentru rămânerea în liga de elită la baschet masculin. A fost 83-79 în meciul trei din seria cea mai bună din cinci partide, într-un joc disputat pe teren prahovean. După trei partide Timişoara rămâne în faţă, 2-1 la general. Partida disputată luni seara a fost...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Deznodământul se amână. Timişoara pierde meciul 3 cu Ploieştiul
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

O importată companie din domeniul automotive a deschis a Timișoara cel mai mare centru de testare și validare/Foto

Una dintre principalele companii din domeniul automotive a deschis la Timișoara o nouă locație, aici urmând să fie amplasat cel mai mare centru de testare și validare al companiei la nivel global. Specializată în sisteme de acces și autorizarea în condiții de siguranță a mașinii, compania a inaugurat un Laborator de testare al Centrului de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul O importată companie din domeniul automotive a deschis a Timișoara cel mai mare centru de testare și validare/Foto

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Din 29 aprilie devine efectiv funcțională obțiunea de a se rezolva online operațiunea de a obține o autorizație de construire, la Primăria Timișoara. Cei care vor depune primele trei astfel de cereri vor fi extrem de fericiți, primele trei solicitări depuse în format digital pentru obținerea autorizației de construire, vor fi operate cu prioritate, fără...
Citeşte tot articolul Citeste articolul La Timișoara devine funcțională rezolvarea online a cererilor pentru autorizația de construire. Primii trei solicitanți, tratați cu prioritate, fără taxe
Universitatea Politehnica Timișoara e pregătită de un nou eveniment în care practic îşi pregăteşze viitorul… Ziua Porţilor Deschise, rezervat viitorul studenţi. UPT a cultivat mereu o bună relație de colaborare cu elevii și cu școlile, organizând o serie de cursuri, concursuri și evenimente dedicate acestora, de la „Politehnica Timișoara – un pas spre viitorul tău!”,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Un eveniment aşteptat se apropie cu paşi repezi: Zilele Porților Deschise la UPT
Una dintre principalele companii din domeniul automotive a deschis la Timișoara o nouă locație, aici urmând să fie amplasat cel mai mare centru de testare și validare al companiei la nivel global. Specializată în sisteme de acces și autorizarea în condiții de siguranță a mașinii, compania a inaugurat un Laborator de testare al Centrului de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul O importată companie din domeniul automotive a deschis a Timișoara cel mai mare centru de testare și validare/Foto
Fondator şi fost preşedinte al USR Timiş, Cristian Moş va candida la Primăria Timişoara, urmând să se lupte cu (încă) colegul său de partid Dominic Fritz. Iniţial, în momentul „defectării” din partid, în urmă cu două zile, Moş ar fi dorit să candideze la preşedinţia CJ Timiş. Potrivit unor surse, faptul că a fost făcut...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cristian Moş va candida la Primăria Timişoara! El a fost deturnat de la o candidatură la preşedinţia CJ Timiş chiar de colegii din USR
Deși finalizat de o bună perioadă, bulevardul realizat de dezvoltatorul imobiliar care a realizat complexul ISHO, nu este nici acum deschis circulației rutiere. Primăria Timișoara și dezvoltatorul imobiliar tot ”discută” de ceva vreme, dar deschiderea efectivă se amână. Dacă ar fi deschisă circulației, această arteră a decongestiona mult din traficul din zonă, fiind și parte...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Bulevardul ”ISHO” ar putea să fie deschis în perioada următoare. Podurile peste Bega mai așteaptă
Miercuri de dimineaţă, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timișoara, pun în aplicare 9 mandate de percheziție domiciliară, în județul Timiș și municipiul București, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat și trafic de droguri de mare risc. Din cercetări a reieșit...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Grup infracţional organizat specializat pe droguri tari ca „heroina”, destructurat de oamenii legii din Timiş
Aprilie este o lună aglomerată pentru grădinarii harnici, în care se pot realiza multe lucrări de întreținere și de plantare în grădină. Specialiştii de la SC Horticultura oferă câteva sfaturi pentru îngrijirea grădinii în această lună. Principalele lucrări în grădină din această lună sunt: Se aplică tratamente fitosanitare. Se plantează arbori și arbuști. Se continuă...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Sfaturi de la specialiştii Horticultura pentru îngrijirea grădinii în luna aprilie
Fostul secretar general al PNL Timiş, Alin Popoviciu a fost reprimit în PNL, cu braţele deschise. Popoviciu este considerat un apropiat al actualului preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga. În schimb, Cătălin Iapă, yesman-ul fostului preşedinte al PNL Timiş, Nicolae Robu, a fost refuzat. De asemenea, au fost respinse şi adeziunile de reintegrare în...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Popoviciu, reprimit în PNL. Cătălin Iapă, omul lui Nicolae Robu, refuzat
Top