ACS Poli – UTA, remiza rezervelor / FOTO

Un nou meci „Poli – UTA”, în prima etapă a unui nou campionat, ar fi trebuit să fie un motiv de bucurie pentu orice suporter timișorean. Nici măcar intrarea liberă promisă pentru trei-sferturi de stadion n-a reușit să aducă în tribune decât câteva mii de spectatori. S-a terminat indecis, 1-1, într-o partidă care n-a spus mare lucru despre cele două combatante.

E, probabil, primul meci din seria „Timișoara vs Arad” care nu reușește să umple stadionul „Dan Păltinișanu”. Deși atât tribuna II, cât și peluzele au putut fi accesate fără bilet de intrare, timișorenii nu s-au înghesuit. Imaginea dezolantă a Peluzei Sud, „sediul” tradițional al galeriei, spune multe despre atmosfera din jurul actualei echipe a Timișoarei.

Vali Velcea, antrenorul lui ACS Poli, a început meciul în formula Kirev, Nohai, Sakir, Petrovic, Marovic, Artean, Dobricean, Poparadu, Bălace, Szekely și Enciu. Timișorenii joacă, în acest sezon, pe teren propriu, în echipament alb-negru. De partea cealaltă, Adrian Falub i-a trimis în teren pe Amadio, Matei, Gligor, Siminic, Calvin, Lazea, Mărginean, Neagu, Hiago de Oliveira și S. Pop.

Cele două eterne rivale nu trec prin cea mai bună perioadă. ACS Poli a reușit, pe ultima sută de metri și după o mulțime de trialuri, să aibă un lot care să-i permită, măcar la nivel declarativ, să anunțe că obiectivul este promovarea. UTA vrea să revină și ea în prima ligă, dar jocul arătat în meciurile de pregătire nu a fost deloc strălucitor.

Prima repriză a fost dominată ușor de timișoreni, dar fără să pună probleme deosebite portarului Amadio. Cel mai insistent a fost Enciu, care a tot încercat, trimițând mingea peste poartă din mai multe poziții. Cel mai aproape de gol a fost în minutul 20, când a primit o pasă de la Szekely și a șutat foarte aproape de poartă. Arădenii au avut cea mai mare ocazie prin Gligor, care a trimis cu capul în plasa de deasupra porții, după ce Kirev n-a ieșit cum trebuie la un corner.

La reluare, același Enciu obține o lovitură liberă, dar Dobricean trage peste. În minutul 58, Velcea îl scoate din teren pe Enciu, care este înlocuit de Boștină. Bălace își încearcă și el norocul, dar șutul lui este respins de Amadio, aflat pe fază. Nou intratul Boștină reia cu capul un corner executat de Dobricean, însă mingea trece pe deasupra porții. În tribune, tonul la spectacol îl dau cei în jur de 200 de suporteri arădeni, care au aprins fumigene. În teren, tot arădenii se remarcă, prin tragerile de timp, Calvin fiind chiar sancționat cu galben.

Meciul trenează, iar ocaziile mari lipsesc. Cele două formații așteaptă parcă fluierul final. Pe acest fond de ușoară blazare a picat și golul mult așteptat de timișoreni. Acesta a purtat semnătura lui Boldea, abia intrat pe teren, în locul lui Marovic. Șutul acestuia, din lateral dreapta, l-a lăsat fără replica pe Amadio. Bucuria gazdelor a durat însă doar patru minute, pentru că un alt nou intrat, Miron, a adus egalarea, în urma unei faze încurcate în careul lui Kirev.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

36 comentarii pentru acest articol

Liviu a spus: (septembrie 3rd, 2012 at 21:50 )

Forza recas

Mm a spus: (septembrie 3rd, 2012 at 22:55 )

Trebuie sa avem rabdare,echipa este in formare,trebuie sa treaca un timp pana se va omogeniza.As remarca fundasii centrali si mijlocasii Poparadu ,Dobricean si Trandu ,toti trei tehnici,fotbalisti,nu jucatori de fotbal.

Deci nu au fost 400? a spus: (septembrie 3rd, 2012 at 23:05 )

Deci nu au fost nici 400 de spectatori?

Drukeria nu a fost? a spus: (septembrie 3rd, 2012 at 23:08 )

Atunci au fost altii care au cantat la Peluza Sud! Sau chiar nu a fost nimeni, cum ziceti voi? Eu parca am vazut vreo mie, din care vreo 50 care au strigat si au cantat? Voi nu i-ati vazut? Aaaa….inteleg, nu aveti voie sa spuneti!!! Ordin de la safi! E clar, painea inainte de toate! Da-l in aia masii de adevar!

ovidiu a spus: (septembrie 3rd, 2012 at 23:10 )

Dupa cum ati vazut suporterii lui uta au avut acelasi mesaj aparut pe blocurile si casele oamenilor din Timisoara. Fostii copii din galerie manipulati l-au injurat pe iancu dar au refuzat si alternativa timisoreana. dezbinatORZA si ai lui au intepat adanc orasul nostru iubit. Luptam pentru TIMISOARA !

@Mm a spus: (septembrie 3rd, 2012 at 23:10 )

taticu,incerci sa le explici fotbal la ………presari? Pai astia joaca zilnic cu Messi,Ronaldo si altii si tu vrei sa le spui de Dobricean???

@Mm a spus: (septembrie 3rd, 2012 at 23:12 )

Nu auzi ca nu au fost nici macar 400 de spectatori, iar la Peluza Sud numai doi, si aia jandarmi! Nu inteleg de ce de pe teren se uitau la ei vreo 50 de guarzi?

Prostia aradeana amplificata de orza si ai lui a spus: (septembrie 3rd, 2012 at 23:15 )

galeria aradeana a afisat un bener al drukeriei, cum ca ACS Recas, nu e POLI, DAR AU UITAT ESENTIALUL !!!!!! Au uitat sa spuna cine e FORTUNA COVACI !!!!!!!!!!!! Dlor orza si ostaficiuc, de ce nu i-ati pregatit si cu un raspuns la aceasta intrebare?

Timișoreanul a spus: (septembrie 3rd, 2012 at 23:50 )

au fost 7000 de spectatori la meci, mai documentati-va, Oricum articolul e tendentios rau , e scris de un ziarist frustat. Sunteti presa obiectiva sau subjugata altora?

? a spus: (septembrie 4th, 2012 at 08:20 )

Ce se intampla cu noua „Poli” cand se sparge USL-ul?

CAND? a spus: (septembrie 4th, 2012 at 08:22 )

Cand se sparge USL-ul?

FRATII GEMENI a spus: (septembrie 4th, 2012 at 08:23 )

Pai acum FRATII GEMENI sunt PDL+taranistii+civilistii !!!

?!? a spus: (septembrie 4th, 2012 at 08:24 )

Ce se intampla cu drukeria cand se sparge FRATIA(PDL+PNTcd)?

MAI MULTI CA LA NUNTA ! a spus: (septembrie 4th, 2012 at 08:25 )

Oricum , pe stadion au fost mai multi ca la nunta fiicei lui Base!

Ca alta data,sau ca alte dati! a spus: (septembrie 4th, 2012 at 09:01 )

Ceeace nu spune nimeni e ca, ieri pe EL MONUMENTAL a fost ca alta data, sau ca alte dati, adica:multi copii si foarte multe fete si femei!!!

drukeria-membriidepartid a spus: (septembrie 4th, 2012 at 09:14 )

acei copii care au facut galerie, sunt puri, inocenti si fara ambitii politice si cel mai important este ca nu le mai poate scoate nimeni pe Poli din sange!
am vazut cativa din acea grupare cu ambitii politice(drukeria) misunau pe acolo pe la peluza si-i priveau cu dispret cu batjocura, cu scarba pe acei copii care isi icurajau echipa favorita din tot sufletul lor! pe copii nu-i intereseaza cine-i primar si de la ce partid nici cine-i patron etc. Ei doar iubesc Poli!
Cum sa-ti doresti sa le iei visul acelor copiii?!.. sa-i trimiti sa vada meciuri pe maidane cu toti betivanii de pe la sate care-si fac echipa de fotbal ca sa bea la birt, la crajma din sat?!

deBanat.ro a spus: (septembrie 4th, 2012 at 09:28 )

Daca la un meci cu uta, in conditiile in care intrarea a fost libera considerati o reusita participarea a 4000-5000 de spectatori, ma ingrozesc gandindu-ma la felul in care veti considera proiectele viitoare.

Comparatii a spus: (septembrie 4th, 2012 at 09:31 )

Vad ca multi „presari” compara asta cu venirea AEK-ului la Timisoara! Dar OMIT TAMAN ESENTIALUL :atunci era dupa vreo 7 ani de „seceta” fotbalistica la Timisoara si era divizia A! Acum e dupa O RETROGRADARE FORTATA si O PROMOVARE NEAPROBATA! Parca nu sunt aceleasi date ale problemei!?!

@deBanat.ro a spus: (septembrie 4th, 2012 at 09:34 )

sper ca chiar esti din redactie, ca altfel nu-mi pot explica cum poti fi in halul asta de in afara fenomenului!!!! Poti sa-mi spui cam cati spectatori au fost la meciurile din liga lui mitica? la care vrei tu? Si ieri au fost cam 8.000, bine daca atatia se aduna la stelemeaua ziceti ca au fost 18.000 !!! Dar asta-i presa din romania „corecta”, „obiectiva” si „cinstita” !

PCR-istul a spus: (septembrie 4th, 2012 at 09:50 )

Nici pe vremea PCR-ului presa sportiva nu era asa imbacsita de politica! Acum pute rau !

@comparatii a spus: (septembrie 4th, 2012 at 09:56 )

7 ani de seceta? mai fa repede un calcul. cat e din 1997 pana in 2002? 7 ani? stai jos, ai ramas corigent.

iron a spus: (septembrie 4th, 2012 at 10:09 )

nici pe vremea PCR-ului sportul nuera atat de politizat cum e acum. postacii pnl sunl la treaba si de data asta. bravo, nu va dati batuti, loviti pe oricine nu e de acord cu gandurile si ideile voastre. sunteti mai rau decat comunistii.

neutru a spus: (septembrie 4th, 2012 at 10:47 )

hai sa lasam politicul deoparte si sa mergem la stadion pentru echipa….jucatorii nu au nici o vina in aceasta disputa …ei se pregatesc si vor sa redeschida o noua perioada pentru poli…asa cum se pot exprima acum….poate si acei copii din galerie vor fi intr-o zi la poli a noastra si nu a lui iancu…de aceea impreuna prin greutati am trecut si tot prin greutati vom reusi…vorba aceea.”.in fata furtunii ne aplecam,dar nu ne frangem!”….ar fi frumos daca si cei din galerie ar veni sa ii incurajeze….jucatorii nu au nici o vina ca sunt la aceasta echipa si ca vor sa ne aduca bucurii ….sper si cred ca acest lucru se va intampla…pot merge si la liga 5…si la a 2…si la baschet,rugby.handbal…dar hai sa nu le mai facem pe plac la altii…chiar asa reusesc unii sa ne dezbine?..din cea mai frumoasa,numeroasa si civilizata galerie ,nu cred ca se poate darama totul…trebuie sa mergem inainte…sa recladim ce altii au pus la pamant chiar daca este foarte greu ,pentru a demonstra ca nimeni si nimic nu ne poate opri indiferent ce metode folosesc…sa lasam mandria la o parte….fiindca mandria precede decaderea…va multumesc…

polistu violet a spus: (septembrie 4th, 2012 at 10:51 )

eu stau si ma intreb? a fost la meci si drogheria? cred ca da, doar in liga a-5-a nu poti sa vezi 7000 de suporteri la stadion toata ziua! au venit sa se minuneze. sper totusi ca drogheria o sa ne lase in pace si nu vor veni la meciurile de baschet, sper ca nu!

@@Comparatii a spus: (septembrie 4th, 2012 at 11:00 )

Da, nu 7 doar 5 ani CE GRESEALA URISA?!?!?! Dar voi care ziceti ca nu au fost 8.000 de spectatori ci doar 3.ooo!?! Da, NU E NICI O GRESEAL:A< ce mi-e 5.000 in plus sau in minus, doar 2 ANI E GRESALA!

@deBanat.ro a spus: (septembrie 4th, 2012 at 11:02 )

Nu domnule sau doamna de Banat.ro ,cei 2.000 care au fost la meci nu sunt O REUSITA ! O REUSITA MARE si PLINA DE SCCESURI A FOST DOAR NUNTA!!!!!!!!!!!!

@comparatii a spus: (septembrie 4th, 2012 at 11:30 )

doi ani nu e mult… tie tot una daca crapi cu doi ani inainte?

@@comparatii a spus: (septembrie 4th, 2012 at 11:45 )

Tot asa cum tie vad ca ti-e tot una daca AI sau NU AI 5.000 de euro!

mare atentie a spus: (septembrie 4th, 2012 at 11:58 )

eu nu citesc astea ale voastre, dar fiindca citesc multi, vin si eu cu o treaba. ieri la meci era unul din druchieria aia, care-i injura pe copiii care strigau, le-am spus atunci sa se grupeze puteam sa-l educ pe tip cum nu au facut parintii lui in cam 20 de ani, dar n am vrut sa fie scandal la primul meci, dar l-am scanat si lam si pozat cu telefonul, asa ca il astept cu bratele deschise la primul meci a lui asu poli vreau sa i eau un mic interivi

@mare atentie a spus: (septembrie 4th, 2012 at 12:10 )

ai grija ca bataia doare. lasa amenintarile. normal ca l-ai remarcat pe ala, la cat de goale au fost tribunele. oare cati merg la jocul cu maciuca?

mare atentie a spus: (septembrie 4th, 2012 at 12:55 )

il gasesc eu si in puhoiul de lume de pe stinta

mare atentie a spus: (septembrie 4th, 2012 at 12:56 )

cine tea zis ca ol bat/ nam ce alege din aschimodie ala, moare numa daca tusesc

polistu violet a spus: (septembrie 4th, 2012 at 13:17 )

alo drogheria, vă rog să mergeţi la meciurile echipei din liga a 5 a, acolo este locul vostru!

Caransebes a spus: (septembrie 7th, 2012 at 16:18 )

Tatăl şi unchiul lui Rooney au fost arestaţi, după ce au fost implicaţi în pariuri pe meciuri trucate.
tatăl şi unchiul fotbalistului 20 de ani de la Manchester United, dar şi jucătorul de 20 ani care a “generat” uriaşul câştig, Jennings fiind, la rândul său, arestat.
Traficanti de droguri ?

Florin a spus: (septembrie 7th, 2012 at 16:19 )

Daniel Fflorin Băran a fost un jurist şi avocat român, om politic, ministru, primar al Timişoarei. În 1950 Daniel Florin Băran a fost arestat de autorităţile comuniste şi deţinut timp de 5 ani şi 6 luni fără a fi judecat. Decedat în 1979, Daniel Florin Băran rămâne una dintre cele mai importante personalităţi ale Banatului din perioada interbelică.

Caransebes a spus: (septembrie 7th, 2012 at 20:26 )

Daniel Florin Băran (n. 18 septembrie 1979) este un un jucător de fotbal român care joacă la clubul Rapid CFR Suceava. Evoluează pe postul de fundaș dreapta. Băran Florin Daniel a jucat de asemenea, pentru Bucovina Suceava

Tatăl şi unchiul lui Rooney au fost arestaţi, după ce au fost implicaţi în pariuri pe meciuri trucate.
tatăl şi unchiul fotbalistului de 20 de ani de la Manchester United,

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Primăria bate palma cu propriile departamente. Timpark și Poliția Locală vor confisca vehiculele ce transportă deșeuri ilegal

Primăria Timișoara semnează protocoale cu propriile departamente, pentru a putea să rezolve mai rapid problema mașinilor care sunt folosite la transportul ilegal de deșeuri. Oficial, parteneriatul semnat cu Poliția Locală și Serviciul Public de Interes Local pentru Administrarea Parcărilor Publice TIMPARK a fost pus la punct ”pentru a descuraja fenomenul abandonului de deșeuri”. Consilierii locali...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria bate palma cu propriile departamente. Timpark și Poliția Locală vor confisca vehiculele ce transportă deșeuri ilegal
Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Leii pleacă la Ploiești cu 2-0 la general şi mai au nevoie de o victorie

Seria SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timișoara – CSM Ploiești, din play-out-ul Ligii Naționale, se mută în Prahova. După ce și-a consumat primele două episoade la Arad și Timișoara, seria „trei din cinci” continuă la sala Olimpia din Ploiești. Rezultatele de săptămâna trecută, 72-65 și 74-69, au fost cele mai strânse din totalul de patru înfruntări...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Leii pleacă la Ploiești cu 2-0 la general şi mai au nevoie de o victorie
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Pot demara lucrările de reabilitare pe sute de kilometri din calea ferată dintre Craiova și Arad

Linia feroviară dintre Caransebeș și Craiova va beneficia de 20 de miliarde de lei în vederea reabilitării. Proiectul era blocat, fiind necesară actualizarea indicatorilor tehnico-economici. De asemenea, a fost emisă autorizația de construire pentru alte două tronsoane de cale ferată, aflate între Ronaț Triaj/Timișoara și Glogovăț/Arad. Majorarea prețurilor la materialele de construcții, a transporturilor și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Pot demara lucrările de reabilitare pe sute de kilometri din calea ferată dintre Craiova și Arad

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Cristian Moș se pregătește să candideze la președinția CJ Timiş, ca iepure al PSD, susţin cei din USR Timiş. Cei din USR mai sugerează că Moş a fost şantajat de PSD Timiş pentru a critica în termeni foarte duri filiala condusă de Dominic Fritz. În schimb, Forţa Dreptei sugerează că Moş şi-a negociat la un...
Citeşte tot articolul Citeste articolul USR şi Forţa Dreptei reacţionează la “dezertarea” lui Cristian Moş: Se pregăteşte să candideze la președinția CJ Timiş, ca iepure al PSD
Primăria Timișoara semnează protocoale cu propriile departamente, pentru a putea să rezolve mai rapid problema mașinilor care sunt folosite la transportul ilegal de deșeuri. Oficial, parteneriatul semnat cu Poliția Locală și Serviciul Public de Interes Local pentru Administrarea Parcărilor Publice TIMPARK a fost pus la punct ”pentru a descuraja fenomenul abandonului de deșeuri”. Consilierii locali...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria bate palma cu propriile departamente. Timpark și Poliția Locală vor confisca vehiculele ce transportă deșeuri ilegal
USR a rezolvat în timp record problema înlocuirii demisionatei Ana Munteanu din Consiliul Local Timișoara, iar înlocuitorul acesteia a depus jurământul pe postul preluat în cursul zilei de luni. Partidul rămăsese cu un consilier local în minus în CLT, în februarie, după ce controversata Ana Munteanu și-a dat demisia de pe postul oferit de alegători,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Înlocuitorul Anei Munteanu a depus jurământul pe locul rămas liber în consiliul local
Finalizat în urmă cu patru luni, primul spital construit în România din fonduri private, nu poate fi încă deschis din cauza unor proceduri birocratice, lucru care l-a indignat foarte mult pe senatorul USR de Timiş, Raoul Trifan.  În urmă cu patru luni Asociaţia “Dăruiește Viață” a finalizat primul spital construit în România pentru copiii bolnavi...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Raoul Trifan, revoltat: “Rafila, nu mai ține închis spitalul pentru copiii cu cancer!”
Seria SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timișoara – CSM Ploiești, din play-out-ul Ligii Naționale, se mută în Prahova. După ce și-a consumat primele două episoade la Arad și Timișoara, seria „trei din cinci” continuă la sala Olimpia din Ploiești. Rezultatele de săptămâna trecută, 72-65 și 74-69, au fost cele mai strânse din totalul de patru înfruntări...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Leii pleacă la Ploiești cu 2-0 la general şi mai au nevoie de o victorie
SCM Politehnica Timișoara a jucat pe terenul echipei CSM Vaslui, în etapa a XXIII-a a Ligii Naționale de handbal masculin. Meciul era vital pentru ambele echipele aflate în zona inferioară a clasamentului. Prima repriză a fost foarte echilibrată, chiar dacă gazdele s-au desprins la 5-2, în minutul 8. Reușitele lui Marjanovic, din 7 metri, și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Pas uriaş spre salvarea de la retrogradare
Duminică spre seară, polițiștii Biroului Rutier au fost sesizați cu privire la un accident rutier care ar fi avut loc pe raza localității Chișoda. Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, unde au constatat faptul că, o femeie în vârstă de 36 de ani a condus un autoturism pe strada Cooperatorilor din localitatea Chișoda...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Femeie ucisă pe trecerea de pietoni în Chişoda
Top