Stirile din ziua: 14 noiembrie 2015

Desi i-a atacat „metroul”, Robu il lauda pe Dogariu: La prefect nu se vad radacinile PSD-iste!

Desi i-a atacat „metroul”, Robu il lauda pe Dogariu: La prefect nu se vad radacinile PSD-iste!

În toane bune, primarul Nicolae Robu s-a apucat să laude oamenii Guvernului Ponta! Deși i-a atacat recent, cu recurs grațios, nu mai puțin de trei hotărâri de consiliu local, prefectul Eugen Dogariu are o mare bilă albă la edilul liberal! Robu susține că speră ca aprecierile lui să nu-i facă rău acestuia.

„Brennt Paris?”. Jamais!

În timpul celui de-al doilea război mondial, înainte ca trupele germane să părăsească Parisul, se spune că Hitler a dat un ordin clar ca orașul să fie ars din temelii. Riscându-și inclusiv viața, generalul Dietrich von Choltitz, guvernatorul nazist al Parisului, a refuzat să pună în practică acel ordin dement.

Mitropolitul Ioan Selejan, de ziua lui printre sarmanii de la cantina sociala din Iosefin / FOTO

IPS Ioan Selejan, Mitropolitul Banatului, și-a aniversat, sâmbătă, ziua de naștere, alături de o parte din beneficiarii cantinei pentru săraci a Parohiei Timişoara-Iosefin. Înaltul prelat spune că se simte ca acasă printre nevoiași, care îi amintesc de părinții săi.

Ati fost somat sa platiti taxa de mediu, desi nu poluati? Trebuie s-o contestati la Directia Fiscala

În jur de 8.000 de timișoreni au fost somați de Direcția Fiscală a PMT, care le cere să plătească taxa de poluare, deși activitatea lor nu afectează mediul înconjurător. Primarul Nicolae Robu spune că este o greșeală a Direcției Fiscale, iar cei afectați trebuie să depună contestații.

Fosta poligrafie de pe Calea Aradului va fi demolata

Încă una dintre ruinele care populează centrul Timișoarei va dispărea. Pe terenul pe care a funcționat fosta poligrafie vor apărea clădiri de birouri și rezidențiale, un hotel de lux, o sală de conferințe și spații comerciale, dar și spații verzi amenajate. PUZ-ul urmează să fie aprobat marți de consilierii locali.

Se cauta un bibliotecar

Centrul Cultural German Timișoara caută să-și completeze echipa și cu un bibliotecar. Postul este liber de la finele lunii ianuarie 2016, angajarea fiind pe perioadă limitată, de un an calendaristic. Dacă vă interesează acest post, trebuie să știți că, din postura de bibliotecar, veți avea următoarele îndatoriri: întreținerea și administrarea inventarului de carte, activitate de

Top