Stirile din ziua: 8 noiembrie 2015

Apel din Piata Victoriei: Fara nepotism, fara religie in scoli, pedepse pentru politicieni! / FOTO

În jur de 200 de oameni s-au adunat, pentru a cincea seară la rând, în Piața Victoriei, pentru deja obișnuitul protest anti-sistem. Așa cum au promis, ei au dat citire unui comunicat, redactat după ce și-au pus în ordine revendicările. Acesta acoperă toate domeniile, de la învățămant, la justiție, sănătate și mediu, și urmează să fie pus dezbătut, pentru a căpăta o formă finala.

Mos Craciun cauta ajutoare la Timisoara! Veniți sa faceti o fapta buna pentru copiii cu dizabilitati

Micuții din toată lumea au început deja să numere zilele rămase până la reîntâlnirea cu Moș Crăciun. Totuși, unii dintre ei nu se pot bucura la fel de perioada sărbătorilor. Timișorenii sunt chemați să dea o mână de ajutor copiilor cu dizabilități, care merită să aibă un Crăciun fericit.

Profitorii si oportunistii se urca pe valul strazii

La câteva zile de la declanșarea mișcărilor de stradă care au condus deja la demiterea guvernului condus de penalul mitoman Victor Ponta se vorbește de crearea unui nou partid. Unul născut la „firul ierbii”, cum se spune, și denumit Partidul Colectiv. E nevoie de un asemenea partid?

Kirschstein si Pap, gafeuri de serviciu la Poli! A venit randul lui Smaranda?

Poli Timişoara a pierdut cele mai multe puncte pe mâna portarilor în Liga I. Timişorenii au fost privaţi de cel puţin 12 puncte în urma unor gafe impardonabile ale lui Sascha Kirschstein şi Eduard Pap. Portarul neamţ este autorul ultimei gafe, una monumentală, care a dus la pierderea jocului cu Dinamo Bucureşti. În jocul tur scenariul a fost asemănător, dar cu Eduard Pap în rolul principal.

Dispret pentru fotbal. Poli – Dinamo, un meci care nu trebuia sa se joace

Nu spun că Poli ar fi câștigat sau ar fi obținut măcar un egal pe o vreme normală. Se putea întâmpla orice, chiar să bată Dinamo la un scor mai concludent. Dar Poli – Dinamo n-a fost meci de fotbal, a fost o țurcă, un fel de Baba Oarba jucată de 22 de oameni care nu prea înțelegeau ce se întâmplă în jur.

horticultura

Parcul Justitiei va fi gata pana la 31 decembrie! Fara gard! / FOTO

Gazonul e aproape pus, aleile și bordurile sunt gata, sistemul de irigare e funcțional. Reprezentanții primăriei spun că Parcul Justiției va fi gata până la finele anului, așa cum s-a estimat. Schimbarea la față a acestuia costă peste 310.000 de euro, cei mai mulți bani de la UE. Ultimul care va cădea va fi gardul care împrejmuiește parcul.

Top