Stirile din ziua: 20 noiembrie 2015

Timisorenii #Colectiv continua protestele… de data aceasta si intr-o sala oferita de primarie

Timisorenii #Colectiv continua protestele… de data aceasta si intr-o sala oferita de primarie

Chiar dacă numărul celor care ies în stradă pentru a protesta este tot mai mic, manifestanții de la Timișoara încă nu sunt pregătiți să renunțe. Ultimul protest avut loc vineri seara, dar numărul participanților a fost foarte scăzut. Există însă și o veste bună: de acum, ei vor avea la dispoziție, din partea Primăriei Timișoara, o sală în care să facă dezbateri publice.

Liber la pedalat si plimbare! Pistele pentru biciclete si pietoni de la stadion au fost desenate!

Pistele pentru pietoni, bicicliști și rolleri din jurul stadionului „Dan Păltinișanu” sunt gata! În ultimele zile au fost trasate și marcajele, astfel că, de sâmbătă, în zonă va fi redeschisă circulația. Mașinile nu vor mai avea voie pe „inelul” din jurul arenei.

Robu, despre reporteritele ad hoc de la FacebookTV: Lumea ar merge altfel daca ar fi peste tot fete asa constiincioase

În Primăria Timișoara, angajările nu se fac pe criterii de apartenență politică, iar concursurile nu sunt cu dedicație. Asta susține Nicolae Robu, răspunzând criticilor care i-au fost aduse atât pentru angajările făcute în instituție, cât și pentru „reporterițele” de la Televiziunea Facebook. Fetele fac audiență cu… „tematica”!

Spiritul Timisoarei se conturează in culoare! Artistii de la Tabara Pastel Urban au inceput lucrul

Cea de-a opta ediție a Taberei Pastel Urban a debutat în forță. 11 artiști vor reda în lucrările lor ceea ce consideră ei că este mai reprezentativ pentru orașul de pe Bega. Operele lor vor fi expuse la sfârșitul lunii, una dintre cele mai așteptate fiind creația lui Valeriu Sepi, fost component al trupei Phoenix, proaspăt reîntors în Timișoara după aproape 30 de ani de absență.

Se inchide pasajul Michelangelo!

Atenție, șoferi! Din cauza unor lucrări de întreținere, circulația prin pasajul subteran Michelangelo va fi închisă timp de 24 de ore. Restricția intră în vigoare vineri seară, la ora 20. De vineri seară până duminică seară, evitați pasajul Michelangelo! Mașinile vor putea circula numai la suprafață, timp de 24 de ore. „Ca urmare a executării

Printre politistii de la Sectia 1 suspectati de luare de mita se numara si un arbitru divizionar!

Ofițerii Direcției Generale Anticorupție Timiș au ridicat, joi, mai mulți polițiști de la Secţia 1, pe care i-au dus la audieri, într-un dosar de corupție. Printre poliţiştii ridicaţi se află şi un arbitru de perspectivă, care are la activ mai multe jocuri arbitrate în ultimii ani la nivelul ligilor a III-a şi a II-a.

aquatim

Apa rece oprita la Recas

Aquatim anunţă că vineri, 20 noiembrie, între orele 10 şi 14, va opri furnizarea apei reci în Recaş. Întreruperea este cauzată de lucrările de reabilitare la turnul de apă, o investiţie finanţată de fonduri nerambursabile din Fondul de Coeziune al Uniunii Europene, prin Programul Operaţional Sectorial Mediu. „La reluarea alimentării cu apă rece este posibil

apa calda

Fara apa calda si caldura

Colterm anunță că, în vederea punerii în funcțiune a rețelei termice secundare, va întrerupe vineri, 20 noiembrie, între orele 9 și 16, furnizarea încălzirii la PT 7B. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele arondate Bd. Eminescu, Bd. C.D. str. Loga, Grozăvescu, Michelangelo, Oradea, Tâmpa.

Intreruperi de curent

Enel a programat vineri întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Zona Izlaz, Bujorilor, Chișodei, Herculane, Zona Freidorf, gara CFR Timișoara Sud, Zona Steaua, Zona Bujorilor, Nicorești, orele 9 – 17; Giroc – str. Semenic, Gloriei, Apicultorilor, orele 9 – 17; Alioș nr. 382 și nr. 58, orele 9 – 17; Lugoj – str. Bocșei

Top