Stirile din ziua: 23 noiembrie 2015

Febra cumparaturilor: 250.000 de vizitatori, in Black Weekend la mall

Febra cumparaturilor: 250.000 de vizitatori, in Black Weekend la mall

Mare înghesuială la mall în Black Weekend! În cele trei zile ale evenimentului, în jur de 250.000 de persoane au venit la cumpărături. Printre oaspeți, foarte mulți sârbi, care au venit în grupuri organizate.

Informatii pe tableta pentru medicii de la UPU, chiar de la primul apel catre 112

Medicii de la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Timișoara vor primi informații live despre pacienți, chiar de la locul accidentului. Este vorba despre un nou sistem de care va beneficia UPU și care le va oferi doctorilor datele necesare despre cei care sunt transportați de urgență la spital.

Greu cu banii pentru Poli! Robu dezminte „pista” Continental

Banii pentru Poli sunt sublimi, dar… lipsesc aproape cu desăvârșire. Primarul Nicolae Robu spune că nu a discutat despre o potențială sponsorizare de la Continental și că singurii care s-au arătat dispuși să ajute sunt reprezentanții celor două malluri din oraș.

asistentă

Fata noua pentru Urgentele de la Judetean! La anul ar putea veni si aparatura / FOTO

După ce un director al CJ Timiș a ajuns la Urgențe și a văzut cum arată unitatea prin care trec anual peste 70.000 de oameni, s-a decis reabilitarea rapidă a spațiului. Unitatea de Primiri Urgență a Spitalului Județean Timișoara a fost renovată, în urma unor lucrări care au durat aproximativ șase luni. Mai e nevoie însă de aparatură nouă.

Novak Djokovic i-a daruit tricoul de campion timisoreanului Nini Dica! Sarbul i-a mai dat sapca lui Boris Becker si i-a fredonat o melodie romaneasca

Sârbul Novak Djokovic este unul dintre cei mai carismatici sportivi din lume. Cel care a câştigat Turneul Campionilor de la Londra în faţa lui Roger Federer, un alt colos al tenisului mondial, i-a demonstrat acest lucru lui Nini Dica, timişoreanul de 14 ani care a participat la prima ediţie a Masterului Lacoste, unde s-a clasat pe locul 4.

In spatele afacerii „Fotbal pentru comunitate” din Dumbravita se afla Gheorghe Chivorchian si mana dreapta a lui Razvan Burleanu!

Când vine vorba despre accesarea de bani europeni, orice proiect arată excelent pe hârtie, dar mai greu este atunci când trebuie transpus în practică. Este şi cazul Fundaţiei „Fotbal pentru comunitate” din Dumbrăviţa, unde primăria din localitatea timişeană derulează un proiect din bani europeni în parteneriat cu Federaţia Română de Fotbal (FRF), în care, pompos exprimat în actele oficiale ale FRF, incluziunea socială este capul de afiş.

Pregatiri de Mos Nicolae: de unde vom putea cumpara nuieluse

Strada Mărășești, platoul de la Ceasul Floral sau Parcul Copiilor și mai multe amplasamente în cartiere – toate vor fi puse la dispoziția celor care vor să vândă tradiţionalele beţe de Sf. Ei se pot înregistra deja la primărie și, spre deosebire de anii trecuți, trebuie să achite pe loc taxa de ocupare a domeniului public.

Nu avem parada militara de 1 Decembrie la Timisoara!

Veste proastă pentru copiii care abia așteptau să admire uniformele soldaților. Reprezentanții Prefecturii Timiș au hotărât că anul acesta ar fi nepotrivit ca, de 1 Decembrie, să fie organizată o paradă militară. Decizia a fost luată în semn de solidaritate față de victimele tragicului accident din clubul Colectiv din București.

La pas, prin cele mai frumoase targuri de Craciun ale Europei / FOTO

Pe negândite, prinşi în activităţile cotidiene, timpul trece pe lângă noi, iar anotimpul rece este la un pas distanţă. Iarna are însă farmecul ei, chiar dacă nu avem timp de concedii lungi şi răsfăţ undeva, departe. Nimic nu poate fi mai frumos, în aşteptarea sărbătorilor, decât o escapadă la un târg de Crăciun.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat luni întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. 3 August nr. 4, Coloniei 1, orele 9 – 17; Giarmata (p), Bazoșu Nou nr. 120, orele 9 – 17; Buziaș – parcuri fotovoltaice: Sinersig – Arotwopower, Ol Redo Rom, orele 8 – 17; Bacova – Arothreepower, orele 8 – 17; Pietroasa Mare,

Top