Stirile din ziua: 6 noiembrie 2015

Brusc, Viorica Balteanu si-a dat seama ca nu lucreaza la Politehnica!

Viorica Bălteanu nu mai știe unde lucrează! Asta, după ce Politehnica a anunțat oficial că profesoara care i-a catalogat drept „sataniști” și „dezaxați” pe tinerii care au murit în clubul Colectiv nu predă acolo. Bălteanu și-a modificat imediat contul de Facebook, ștergând informațiile legate de UPT.

S-a saturat de „meritocratie”! Ciprian Jichici isi da demisia din PNL si CL Timisoara!

Anunț neașteptat vineri seară, pe Facebook: Ciprian Jichici părăsește atât PNL, cât și Consiliul Local Timișoara! El va rezolva toate formalitățile săptămâna viitoare, de îndată ce va reveni în țară. „Nu mai cred însă în cei care sunt azi la conducere. Nu mai cred în promovarea mediocrității și nesimțirii pe criterii «meritocratice». Nu mai cred nici în liderii partidului din care fac parte și nici în personajele pe care le promovează”, a scris Jichici.

Primăria Timișoara

Robu, despre demisiile din PMT: Nu ma ingrijoreaza, nu am nimic a-mi imputa in relatiile cu angajatii

A lucrat bine cu arhitectul șef Ciprian Cădariu, se abține în privința lui Dan Robescu și n-a interacționat direct cu Violeta Mihalache. Doar atât a vrut să comenteze Nicolae Robu despre cele trei demisii înregistrate la primărie, nu fără a preciza însă că înlocuitorii lor trebuie să fie oameni harnici. Niciunul din cei trei demisionari nu va sta în preaviz.

colterm

Balon de oxigen pentru Colterm: Primaria se pregateste sa ia 100 de milioane de lei credit

În cel mai scurt plen din timpul administrației Robu, consilierii au aprobat atât proiectul privind acoperirea, din surse de la bugetul de stat, a unor datorii către Colterm, cât și contractarea unui credit de cel mult 100 de milioane de lei pentru aceeași societate. S-a votat în doi timpi și trei mișcări, dar până să vină propriu-zis banii mai e foarte mult.

Doua milioane de lei da in acest an cultelor CJ Timis! Biserica Martirilor, refuzata totusi la finantare

Consilierii județeni au vorbit între ei o oră și jumătate vineri, pe marginea rectificării de buget, dar tot n-au reușit să evite discuțiile în contradictoriu. Ei au stabilit totuși un nou record negativ. În plenul început cu 90 de minute întârziere au fost făcute două amendamente legate de banii pentru biserici, care n-au trecut la vot.

Demisia, Viorica Balteanu! Protest la UPT, impotriva profesoarei care i-a facut satanisti si dezaxati pe tinerii din Colectiv

O profesoară de la Universitatea Politehnica ar putea rămâne fără loc de muncă. Viorica Bălteanu a postat, la începutul săptămânii, un mesaj pe Facebook în care scria că „sataniștii” de la clubul Colectiv trebuie pedepsiți, referindu-se la local ca fiind un „bârlog satanist”, frecventat de dezaxați. Mesajul a devenit viral, iar acum, mai mulți tineri vor să meargă la UPT pentru a cere demisia autoarei.

Sapte statui in centrul Timisoarei: Eva, coloane si totemuri! / FOTO

Șapte statui, în valoare de aproape 146.000 de euro! Acestea vor fi amplasate, în perioada următoare, în zona Cetate. Ce vor putea vedea timișorenii? Pe păcătoasa originară Eva, de exemplu, dar și o piramidă, un ansamblu de coloane sau un totem. Nu vor însă singurele statui care vor fi amplasate în centrul Timișoarei.

poluare

Robu isi face brigada… anti-poluare! Cum poti „baleia” orasul in cautare de mirosuri neplacute

Al doilea mare poluator din partea de sud a Timișoarei a fost aproape identificat de primarul Nicolae Robu, dar edilul nu are dovezi. Ca să le găsească mai ușor, edilul cheamă timișorenii să-l ajute. Robu anunță înființarea unor… brigăzi anti-poluare, pe bază de voluntariat!

Se strange latul! E oficial: Gabriel Oprea, dat pe mana DNA

Parchetul General a decis vineri să decline în favoarea DNA dosarul privind moartea polițistului Bogdan Gigină, în timp ce conducea coloana oficială a lui Gabriel Oprea. Procurorii de la Parchetul General arată că există indicii clare la dosar privind săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu, infracțiune care intră în competența DNA.

Medicii timisoreni ajuta victimele de la Colectiv! Sunt cei mai buni din tara in utilizarea plamanului artificial

Mai mulți medici din Timișoara îi vor ajuta pe doctorii din București care se ocupă de victimele tragicului incendiu din clubul Colectiv. Doi dintre ei au plecat deja spre capitală, pentru a monta un plămân artificial, iar alți patru vor pleca vineri.

Top