Stirile din ziua: 17 noiembrie 2015

Din nou in fata sevaletului! Pastel Urban revine cu o noua editie

Din nou in fata sevaletului! Pastel Urban revine cu o noua editie

Artiști dintre cei mai talentați din țară, dar și de peste hotare se vor reuni în orașul de pe Bega pentru o nouă ediție a Taberei Pastel Urban. Ca în fiecare an, participanții vor surprinde în lucrările lor spiritul Timișoarei. Invitatul special este Valeriu Sepi, al cărui nume este legat pentru totdeauna de legenda Phoenix.

restaurant

Patronii de restaurante si cluburi vor sa fie pasuiti sase luni, pana isi obtin avizele

Amendați de pompieri cu peste 211.000 euro, numai în ultimele două săptămâni, patronii de cluburi și localuri cer o păsuire. Ei susțin că autoritățile ar trebui să le dea voie să-și păstreze localurile deschise, dacă fac dovada că au început demersurile pentru a intra în legalitate, și solicită Primăriei Timișoara înființarea unui grup de dialog.

Pe strada Podeanu se redeschide partial traficul! Nu e sigur ca santierul va fi terminat in acest an

Traficul pe o bucată din strada Podeanu va fi redeschis. Șoferii vor putea folosi astfel, din nou, prelungirea Bulevardului Sudului, trasată pe vremea când era în desfășurare șantierul de la Michelangelo. Lucrările pe str. Podeanu pot fi terminat până la finele anului, însă cu o condiție.

Haine, incaltaminte, bijuterii si… bere bio! Totul, la Salonul Industriei Usoare

Timișorenii vor avea ocazia să-și reînnoiască garderoba, fără să fie nevoiți să scoată prea mult din buzunar, la Salonul Industriei Ușoare. Pe lângă articolele vestimentare, vizitatorii vor avea la dispoziție și alte produse, dar și un târg cu bunătăți tradiționale. Mai mult, timișorenii vor avea ocazia să deguste și… o bere bio.

Meditatii gratuite pentru Bac? Fiecare scoala din Timis decide daca ofera sau nu pregatire

În 2014 s-au investit aproape două milioane de euro în pregătirea elevilor din Timiș pentru examenul de bacalaureat sau pentru evaluarea națională, însă anul acesta lucrurile sunt diferite. Inspectoratul Școlar Timiș a lăsat fiecare școală să decidă, iar profesorii nu vor fi plătiți pentru orele suplimentare.

Timisoreanul Mihai Selegean, propus pentru Ministerul Justitiei / UPDATE: Propunerea nu a ajuns la parlament

Premierul desemnat Dacian Cioloș a retras-o, luni noaptea, pe Cristina Guseth de pe lista viitorului său guvern. Directorul Freedom House România ar fi trebuit să preia Ministerul Justiției și a trecut de audierile din comisiile parlamentare. Noua propunere este juristul timișorean Mihai Selegean, în vărstă de 40 de ani. UPDATE: Nominalizarea lui Selegean nu a fost confirmată oficial.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat marți întreruperi de energie astfel: Timișoara – Spl. Titulescu – pod Maria, Vlădeasa (p), Ștefan Stâncă (p), Salcâmilor (p), orele 9 – 17; Becicherecu Mic – str. Nufărului nr. 7, orele 9 – 17; Lugoj – Zona Țesătorilor Bl. 1-16, orele 8 – 16; Smithfield Complex Cenei, orele 10 – 15; Stamora

Top