Stirile din ziua: 15 noiembrie 2015

A fost ministru o dupa-amiaza! Andrei Baciu, retras de pe lista Guvernului Ciolos

A fost ministru o dupa-amiaza! Andrei Baciu, retras de pe lista Guvernului Ciolos

Nici n-a fost învestit Guvernul Cioloș, că au apărut deja primele controverse. Andrei Baciu, 29 de ani, propus ministru al Sănătăţii, a fost retras de pe lista viitorului executiv, după ce pe rețelele de socializare au apărut poze cu el în lenjerie intimă, de pe vremea când era manechin. Noua propunere este Patriciu Achimaş-Cadariu, directorul Institutului Oncologic din Cluj-Napoca.

Sensul giratoriu de la Novatim, aproape gata! Strada Podeanu, inca nu / FOTO

Lucrările de extindere la patru benzi aflate în derulare pe strada Dr. A. P. Podeanu nu vor fi terminate înainte de luna decembrie. Ele ar fi trebuit finalizate în septembrie, dar sunt încă probleme cu mutarea unor utilități. Sensul giratoriu de la Novatim este aproape gata, însă nu poate fi utilizat.

Ipocrizie cu spate penal: „Drujba PSD”, Adam Craciunescu, la plantat de puieti

La Utvin a avut loc, sâmbătă, o importantă acțiune de împădurire, ea făcând parte dintr-o mai amplă manifestare de acest gen organizată la nivel național. Inițiativă bună și lăudabilă, dacă nu se întâmpla și aici un lucru care frizează atât nesimțirea, cât și maxima ipocrizie.

#ImpreunaRezistam! Zeci de mii de lei stransi la Timisoara pentru victimele Colectiv

Sute de timișoreni au făcut față frigului și au venit în Parcul Rozelor pentru a participa la #ÎmpreunăRezistăm. Este vorba despre concertul caritabil în timpul căruia s-au strâns donații pentru victimele tragicului incendiu din Colectiv. Evenimentul s-a ținut simultan în mai multe orașe din țară.

Top