Stirile din ziua: 10 noiembrie 2015

Colectiv 49: A murit la 18 ani, intr-un spital din Liverpool

Colectiv 49: A murit la 18 ani, intr-un spital din Liverpool

Șirul morților în cazul Colectiv e departe de a se fi încheiat. Marți seară, unul dintre tinerii transportați în Marea Britanie a încetat din viață. Sunt, până acum, 49 de morți, iar medicii spun că sunt încă zeci de victime în stare critică.

Policlinica 3 e aproape mutata pe str. Daliei! Clinica de Dermatologie, de saptamana viitoare

La ceva mai mult de o lună de la tăierea panglicii de la noul sediu al Clinicii de Dermatologie, în imobil începe, în sfârșit, și activitatea medicală. De joi, 13 noiembrie, aici va funcționa Policlinica 3. Medicii de la Dermatologie se vor muta săptămâna viitoare.

vot

Soluție de compromis pe ordonanța traseismului: primarii se intorc in partidele initiale, consilierii isi pierd mandatele

Comisia Juridică a Senatului a decis, marți, ca toți consilierii locali și județeni care au schimbat partidul pe baza Ordonanței 55, denumită și a traseismului, își vor pierde mandatele. În schimb, primarii și președinții de consilii județene vor fi obligați să se întoarcă în partidul din care au plecat. Decizia a fost luată în absența senatorilor PSD, care au părăsit ședința.

Aberant: in Timis este un singur specialist pentru evaluarea sigurantei la incendiu!

Patronii de cluburi din Timișoara se confruntă cu o situație incredibilă și, deși vor să intre în legalitate, va mai dura ceva timp. Asta, pentru că în Timiș există un singur specialist pentru evaluarea siguranței la incendiu. Disperați, proprietarii de localuri încearcă să ia legătura cu alți evaluatori din țară.

Ioan „Mateo” Mateescu, cu un pas in CL Timisoara, dupa demisia lui Ciprian Jichici

Copreședintele PNL Timiș Nicolae Robu așteaptă să poarte o discuție față în față cu Ciprian Jichici. Acesta a anunțat pe Facebook că demisionează din PNL și din CL Timișoara, fără să le spună însă oficial colegilor săi de ce a luat o astfel de decizie. Locul lui Jichici în CL ar putea reveni social-democratului Ioan Mateescu.

Avizul de la ISU va fi obligatoriu pentru cluburile, covrigariile si magazinele din Timisoara

Butic de cartier sau restaurant de lux – nu contează, dar va putea funcționa numai cu aviz de la ISU. Societățile comerciale din Timișoara vor avea la dispoziție 30 de zile pentru a obține acest an. Apoi autorizațiile emise de primărie se consideră nule de drept.

Terasa din Parcul Alpinet e inca in picioare, primaria se pregateste s-o puna jos

Terasa construită ilegal pe malul Begăi în această vară e încă în picioare, deși ar fi trebuit demolată de proprietar până în 6 noiembrie. Oamenii au scos totuși barul și chiuvetele montate în interior, dar în rest n-au mutat nicio scândură. Primăria face acum demersuri pentru a readuce situația la normal.

Timpark

Cat va costa parcarea la anul in Timisoara? Tarifele TimPark, la mana CL

Dacă tot nu sunt parcări, măcar nu cresc tarifele pe care le vor plăti, anul viitor, șoferii. Pe ordinea de zi a viitorului plen va exista un proiect privind „privind tarifele aplicate pentru parcarea pe raza municipiului Timişoara”. Conform acestuia, prețurile TimPark rămân neschimbate.

Kirschstein, suspect de implicare in mafia pariurilor sportive din Germania

Gafa monumentală din jocul cu Dinamo Bucureşti a portarului lui Poli Sascha Kirschstein a ridicat mari semne de îîn rândul fanilor poliştii. Unii au ajuns chiar şi la concluzia că neamţul ar fi gafat „intenţionat”, bănuindu-l pe acesta că ar fi implicat în mafia pariurilor sportive!

Un primar ce-a fost si mai mult decat atat

Nu dau explicații pentru ce nu am făcut. Nu există lucruri pe care nu le-am făcut din ceea ce ține de mandatul meu. Lumea tot nu vrea să înțeleagă, nici după trei ani, în care le-am explicat de nenumărate ori, că centura, că stadionul, bazinul olimpic, sala polivalentă, acestea nu pot fi făcute de primărie, sunt obiective care sunt în sarcina guvernului.

Intreruperi de curent

Enel a programat marți întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Lucerna (p), Oravița, Stuparilor (p), I. I. de la Brad Bl. A104A, 108A, 110A, Bd. Dâmbovița nr.55, 51, 53, Dreptatea nr. 15, 16, str. Lacului nr.26, 28, str. Petalelor nr.2, 3, str. Lidia (între str. Salcâmilor și str. Drubeta), str. Martir Ianos Paris,

Top