Stirile din ziua: 4 noiembrie 2015

Mii de timisoreni in strada! Protest impotriva politicienilor de toate culorile / FOTO

Mii de timisoreni in strada! Protest impotriva politicienilor de toate culorile / FOTO

Câteva mii de timișoreni au ieșit miercuri seară în Piața Victoriei, într-un protest care s-a dovedit a fi plin de surprize. S-a strigat și „Jos guvernul!”, dar și „Jos Robu” și s-a ajuns, în marș, până la primărie. Circulația în fața Catedralei Mitropolitane a fost blocată timp de minute bune. UPDATE: Mii de oameni au strigat „Jos mafia” în fața prefecturii. Un nou protest a fost anunțat și pentru joi seară.

Stalpi de iluminat ca-n depou, montati si in Piata Sf. Gheorghe / FOTO

Alți stâlpi de iluminat public cu aspect industrial sunt montați, în aceste zile, în Piața Sf. Gheorghe. Unii similari au fost instalați, încă din primăvară, în Piața Libertății și au stârnit nenumărate discuții în mediul virtual. Nici primarului Nicolae Robu nu-i plac, dar edilul spune că n-are ce face.

Operatii de inalta performanta, cu robotul Robocape, la Spitalul Judetean

Pacienții obezi care suferă de cancer pelvin vor putea fi tratați cu ajutorul unei aparaturi ultraperformante. Este vorba despre un robot pus în funcțiune la Spitalul Județean Timișoara, care-i va ajuta pe specialiști să opereze în cazul persoanelor obeze, unde intervențiile sunt mult mai dificile.

Mesaj de la Poli: Plange tara. Plange Timisoara. Sambata seara, vino la stadion sa fim cu totii #colectiv

Jucătorii, antrenorii şi conducerea lui Timişoara îi aşteaptă pe fani în număr cât mai mare pe arena „Dan Păltinişanu”, sâmbătă, înainte de debutul jocului cu Dinamo Bucureşti, la un eveniment prin care va fi marcată solidaritatea cu familiile victimelor tragediei petrecute în clubul bucureştean Colectiv.

In realitate, „fratii Cristescu” nu au daramat toata industria timisoreana

Cine zicea că oamenii de afaceri frații Cristescu au distrus toată industria timișoreană este un răuvoitor, un mincinos, un invidios, un habarnist, o râmă, un nemernic, la urma urmelor. Zilele trecute am văzut cu ochii mei, evident, că omul de afaceri „frații Cristescu” nu a dărâmat toată industria timișoreană și că i-a mai rămas de lucru.

SN AEROPORTUL INTERNATIONAL TIMISOARA „TRAIAN VUIA” SA

Cu sediul in comuna Ghiroda, str. Aeroport nr. 2, anunta Licitatia Publica Deschisa, pentru inchirierea unui spatiu destinat activitatii de “CAFÉ – BAR ” in incinta AEROGARII  AIT TV Licitatia va avea loc in data de 18.11.2015, ora 10:00, la sediul SN Aeroportul International Timisoara “Traian Vuia” SA. Contravaloarea garantiei de participare este  312,30 euro.

Top