Stirile din ziua: 11 noiembrie 2015

Colectiv 51: Alex Pascu, basistul de la Goodbye to Gravity, a plecat si el

Colectiv 51: Alex Pascu, basistul de la Goodbye to Gravity, a plecat si el

Bilanţul tragediei din clubul Colectiv continuă să crească. Alex Pascu, basistul formației Goodbye to Gravity, a încetat din viață în Franța. Tot miercuri, în Marea Britanie, a murit un tânăr, care împlinea, exact pe 11 noiembrie, 19 ani. Alte 74 de persoane sunt internat în spitalele din București, o bună parte în stare critică și gravă.

Primarul Robu n-a inteles nimic din ce se intampla acum in Romania. Studiu de caz: „meritocratul” Radu Toanca

Guvernul Penalului a plecat săptămâna trecută! Iohannis l-a însărcinat marți pe Dacian Cioloș să-și facă un guvern cu care să apară în fața Parlamentului în zece zile. Aceste evenimente s-au întâmplat după ce lumea a ieșit în stradă în urma tragediei din Clubul Colectiv. Scriu despre aceste „noutăți” fiindcă unii poate n-au reușit să se pună la punct cu ultimele evenimente.

Protest la Finante, trei ore fara program cu publicul

Programul cu publicul la administrațiile finanțelor publice va fi oprit joi, între orele 11 și 14, din cauza unei acțiuni de protest a sindicaliștilor. Aceștia consideră ilegale deciziile de demitere a directorilor de regionale ale Finanţelor, de la Iaşi şi Timişoara. Sindicatul funcţionarilor bugetari a decis să ia atitudine.

Elevii de la Moisil, de capul lor la Balul Bobocilor! Scoala nu-si asuma raspunderea pentru distractia din club

Balurile bobocilor de la licee sunt evenimente mult așteptate de copii. În contextul tragediei de la Colectiv, unele școli au decis să suspende, în acest an, tradiția. Altele, cum este și cazul Liceului „Grigore Moisil”, au hotărât să se spele pe mâini de orice responsabilitate și i-au pus pe părinți să semneze un act prin care aceștia se obligă să le explice copiilor lor că nu au voie să bea și să fumeze!

Deputatul bulgar de Timis Niculae Mircovici despre poporul roman: „Neam de sluga”

Într-o postare pe contul său de Facebook, Niculae Mircovici, deputat din partea Uniunii Bulgare din Banat, face câteva remarci extrem de jignitoare la adresa românilor. Supărarea lui pornește de la mișcările de stradă care au avut loc în ultima perioadă și care au condus la căderea Guvernului Ponta.

Eveniment de neratat: fostii membri Dire Straits canta la Timisoara!

Un adevărat festin muzical! Asta li se pregătește timișorenilor la începutul lui martie 2016. Este vorba despre concertul „The Dire Straits Experience”, care va aduce în orașul de pe Bega o parte dintre foștii membri ai celebrului grup englez. Se anunță o seară spectaculoase, din care nu vor lipsi cele mai frumoase hituri Dire Straits.

Daniel Stanciu: Stiam despre situatia lui Sascha Kirschstein

Oficialii lui Poli Timişoara susţin că ştiau despre o posibilă implicare a portarului Sascha Kirschstein în mafia pariurilor sportive din Germania. Aceştia mai spun că neamţul din poarta echipei timişorene nu a fost condamnat și, în plus, i-a informat despre aceste probleme înainte să semneze contractul cu Poli.

Aura Junie pleaca, a fost numit un nou sef la Directia de Dezvoltare a PMT

Unul dintre cei mai puternici oameni din Primăria Timișoara părăsește definitiv instituția în această săptămână. Aura Junie, șefa Direcției de Dezvoltare, iese la pensie, după aproape două decenii în care a lucrat în sau pentru PMT. Până va fi organizat concursul pe post, primarul Nicolae Robu a numit un interimar.

Top