Stirile din ziua: 5 noiembrie 2015

Sa va fie frica, tara se ridica! Timisoara a iesit din nou in strada / FOTO

Sa va fie frica, tara se ridica! Timisoara a iesit din nou in strada / FOTO

Timișorenii au ieșit din nou în stradă joi. Deși protestul a început timid, numărul celor prezenți a crescut simțitor în timpul marșului prin Complexul Studențesc. După o escală la prefectură, acțiunea s-a încheiat tot în fața Operei. Vineri urmează încă o nouă zi de proteste.

Metroul si hotararile anti-paranghelii si poluare sunt ilegale

Prefectura Timiș a cerut Consiliului Local Timișoara să revină asupra mai multor hotărâri, pe motiv că acestea nu sunt în conformitate cu legea. Este vorba despre proiectele care încearcă să stopeze parangheliile romilor, cel referitor la metrou și cel legat de noile reguli despre poluare.

Colterm

Primaria incearca sa forteze guvernul sa-si plateasca datoriile catre Colterm! Cati bani are de dat compania

Situația Colterm este de importanță majoră pentru Executivului primăriei. Consilierii locali sunt convocați „de îndată” în ședință vineri după-amiază, pentru a aproba un proiect referitor la „acoperirea integrală, din surse de la bugetul de stat, a pierderilor induse din prestarea serviciului public de producţie, transport, distribuţie şi furnizare a energiei termice pentru populaţie”. Practic, PMT încearcă să forțeze guvernul să-și plătească subvențiile restante încă din 2006.

Timisenii, indiferenti fata de partidul Monicai Macovei! Doar 71 de membri in M10

Dacă în timpul campaniei electorale pentru președinție, Monica Macovei părea foarte populară ca independentă, la partid lucrurile nu mai stau deloc așa. Deși partidul europarlamentarului nu are nici măcar 100 de membri în Timiș, reprezentanții M10 visează la consilieri locali în Timișoara.

Mobila de cea mai buna calitate, trenduri noi si multe accesorii! A inceput ExpoMobila /FOTO

Timișorenii care doresc să-și redecoreze locuința sau vor să descopere cele mai noi tendințe în materie de design interior sunt așteptați, în acest sfârșit de săptămână, la ExpoMobila. Expoziția și-a deschis deja porțile, iar vizitatorii au apărut încă de la primele ore.

Asfalt pentru prima data pe strada Edgar Quinet! Santierul incepe in acest an

O firmă care are ca obiect de activitate „comerțul cu ridicata al metalelor și minereurilor metalice” și are legături cu omul de afaceri Georgică Cornu va asfalta, pentru 140.000 de euro, strada Edgar Quinet. Este vorba despre o uliță din zona Lidia-Musicescu, ai cărei locuitori așteaptă de ani buni să intre în secolul XXI.

Mai multe cluburi din Timisoara se inchid!

Tragedia din clubul bucureștean Colectiv, în care și-au pierdut viața 32 de tineri, trage obloanele în cluburile timișorene. Joi dimineață, cei de la Bunker au anunțat că-și suspendă temporar activitatea, până când vor obține autorizație de la ISU. Primii care au anunțat că întăresc măsurile de siguranță au fost cei de la Daos. UPDATE: Taine și Scottish Pub își închid și ele porțile.

aquatim

Fara apa rece

Aquatim anunță că joi, 5 noiembrie, între orele 9 și 15, va întrerupe furnizarea apei reci pe str. Constructorilor, pentru conectarea unor conducte noi de apă la rețeaua existentă, investiția de extindere a rețelei fiind realizată din fonduri private. „La reluarea alimentării cu apă rece, este posibil ca la robinetele consumatorilor din zonele menţionate să

Intreruperi de curent

Enel nu a programat joi întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, astfel: Giroc – str. Crinului, Lămâiței (p), orele 9 – 17; Giroc – str. Semenic, Carpați, orele 9 – 17; Pădureni (p), orele 9 – 17; Lugoj – str. Tapiei, orele 9 – 15; Jimbolia – str. Dr. Diel, Spre

Top