Stirile din ziua: 21 noiembrie 2015

Poli, egal cât o victorie pe terenul liderului Astra

Poli, egal cât o victorie pe terenul liderului Astra

Poli a intrat determinată în teren și avut posesie mai mare în primele minute. În minutul 10 însă, după o perioadă de timp în care Poli a controlat partida, Astra deschide scorul profitând de o apărare visătoare a timișorenilor.

Sport Club Municipal are buget! Peste 650.000 de euro pentru o luna si jumatate

Consilierii locali au aprobat, în plenul de vineri, bugetul pentru funcționarea noului club sportiv al primăriei. Acesta a fost înființat în luna octombrie, ca soluție de urgență pentru salvarea echipelor de rugby, baschet și handbal, și este condus de Radu Țoancă, fost consilier local PSD.

Conducerea LPS Banatul are de dat multe explicatii: Un alt copil imobilizat si legat cu banda izolatoare de aceiasi agresori

Timişoara a fost în centrul atenţiei, vineri, după ce doi elevi din internatul LPS Banatul l-ar fi abuzat sexual pe un coleg de 13 ani. Cei doi sunt reţinuţi pentru următoarele 30 de zile. Se pare, însă, că nu a fost singurul incident reprobabil la care s-au dedat cei doi copii, spun surse din cadrul LPS Banatul.

N-a fost BUN! Consilierii locali nu au dat sediu partidului fostului deputat Ludovic Mardari

Partidul Blocul Unității Naționale nu primește sediu de la primărie. Consilierii au votat împotriva atribuirii unui spațiu către această formațiune politică. Ei au cerut explicații de la cineva din partea BUN, dar în sală nu era nimeni care să-i lămurească.

Daca Ciolos va ignora Timisoara, Robu va face din nou pancarte

Nu vrea s-o facă, dar, dacă va fi nevoit, primarul Nicolae Robu susține că va apela din nou la celebra foaie cu „zero lei”. Doar că, acum, în loc de „Guvernul Ponta”, va scrie „Guvernul Cioloș”. Edilul liberal susține că va taxa noul executiv în același mod, daca proiectele Timișoarei vor fi lăsate, din nou, pe dinafară.

Hainele pe care nu le mai purtati vor ajunge mai usor la nevoiasi! Aduceti-le in containerele Caritas

Timișorenii au acum unde lăsa hainele și încălțămintea aflate în stare bună, dar de care nu mai au nevoie. În oraș au apărut, în sfârșit, containerele speciale ale Fundației Caritas, al căror amplasament a fost aprobat de consiliul local în luna iulie. Momentan sunt 20, dar numărul lor ar putea creste, dacă se dovedește că au căutare.

Hotararea anti-paranghelii e istorie! Avertizati de prefectura, consilierii locali si-au retras votul

Doar o lună a fost în vigoare hotărârea de consiliu local care interzicea parangheliile în Timișoara. După ce actul normativ a fost atacat de prefectul Eugen Dogariu, consilierii locali au decis, vineri, să nu-și mai mențină votul asupra acestuia. Celelalte două hotărâri contestate au rămas în picioare.

Haos la selectia pentru Centrul de Excelenta! Sute de elevi s-au calcat in picioare / FOTO

Înghesuială și proastă organizare! De asta au avut parte sute de elevi care au participat, sâmbătă, la o selecție pentru Centrul de Excelență al județului Timiș. Testarea a avut loc la Colegiul Național Bănățean, unde copiii și părinții s-au călcat în picioare. Organizatorii spun că la examen au venit prea mulți elevi.

Tarifele TimPark raman neschimbate, PSD va afla de ce in plenul viitor

Consilierii locali au aprobat, în plenul de vineri, tarifele pentru TimPark pe 2016. Sunt aceleași din 2013 și, deși social-democrații anunțaseră că nu vor vota dacă nu primesc explicații suplimentare, până la urmă au cedat. Nota de fundamentare de la SDM va veni în plenul viitor.

Fostii colegi din PSD: Toanca a plecat intr-o echipa a incompetentilor, cea a primarului Robu

La începutul săptămânii, Radu Țoancă a anunțat oficial că părăsește PSD după mai mulți ani. Plecarea acestuia nu a fost tocmai surprinzătoare pentru colegi de partid, care susțin că fostul consilier local este un membru pasiv de peste doi ani. Alfred Simonis și Daniel Idolu cred că Țoancă a ales o echipă „pierzătoare”.

Top