Stirile din ziua: 16 noiembrie 2015

Lumanari si flori, pentru victimele atentatului de la Paris

Lumanari si flori, pentru victimele atentatului de la Paris

Timișorenii și-au dat întâlnire luni seara, la Institutul Francez, pentru a-i omagia pe cei care și-au pierdut viața în urma tragicelor atentate teroriste de la Paris. Au aprins lumânări și au ținut un moment de reculegere, iar cei care au dorit au semnat în cartea de condoleanțe.

Banii inapoi! Extragerile de la Loteria Bonurilor sunt ilegale!

Situație de râsu’-plânsu’ la Loteria Fiscală. Deși legea specifică faptul că prima cifră extrasă din urne este cifra unităților, Ministerul Finanțelor și Loteria Română au considerat, până acum, că prima cifră extrasă este cea… a sutelor. În concluzie, toate extragerile de până acum sunt în afara legii!

Oamenii lui Grapini il iau la intrebari pe Robu: De ce Piata Libertatii e gata inainte de Piata Unirii?

Subalternii pe linie de partid ai Mariei Grapini cer explicații de la primărie pe tema reabilitării zonei Cetate. Ei vor să știe de la Nicolae Robu de ce lucrările sunt întârziate cu peste 100 de zile, de ce Piața Libertății e gata (deși nu e) înainte de Piața Unirii și cum pot fi recuperate pierderile firmelor din zona Domului.

Amenzi de 164.000 de euro de la pompieri, pentru cluburi si restaurante

Proprietarii de localuri din Timiș au avut parte, în ultima săptămână, de noi controale al unor echipe formate din reprezentanți ai ISU Banat, ai Poliției Timiș și ai Inspectoratului Județean de Jandarmi. Și de această dată au fost sesizate mai multe probleme în ceea ce privește siguranța la incendiu, iar sancțiunile se ridică la peste 720.000 de lei.

O fi BUN, n-o fi BUN? Primaria vrea sa dea sediu unui partid de care n-a auzit nimeni

Primăria Timișoara are un spațiu cu care pare că n-are ce face! După ce, în aprilie, consilierii locali n-au vrut să-l repartizeze ca sediu către Noua Republică, în viitorul plen se propune ca spațiul să ajungă la un alt partid, obscurul BUN. Ultima formațiune cu sediu dat de PMT este PP-DD.

Fratii Cristescu, finantatorii noului partid al lui Victor Ponta?

Nu e un secret, la numai două zile de la demisia/demiterea din fruntea guvernului, Victor Ponta a luat avionul spre Timișoara. Se întâmpla vineri, 6 noiembrie, zi în care fostul premier a avut și o înfățișare la ÎCCJ, în procesul în care este acuzat de de mai multe fapte de corupție la Complexul Energetic Oltenia.

„Caracalul”, capitala Banatului. Adevaruri si manipulare ieftina

Când vorbește despre primarul Nicolae Robu, lui Sorin Grindeanu, președintele PSD Timiș, i se vede măciuca electorală de sub mantaua de politician. E firesc, la urma urmelor, vin alegerile. Într-o chestiune însă are dreptate. E vorba de o frustrare amară pe care-o avem ca timișoreni când audio-vizualul național face mișto de capitala Banatului.

Pregatiri pentru Targul de Craciun: peste 100 de comercianti interesati si o casuta de ciocolata

Căciuli, fulare, globuri, ciocolată – peste 100 de comercianți sunt interesați de căsuțele Târgului de Crăciun organizat de Primăria Timișoara. Dosarele urmează să fie evaluate și, până la finele acestei săptămâni, vor fi anunțați cei care îndeplinesc condițiile. Târgul va fi deschis oficial pe 1 decembrie.

ISJ Timis a castigat sase procese in cazul Bac-ului fraudat de la Faget

Cazul examenului de bacalaureat fraudat de la Făget e departe de a se fi încheiat, mai ales că elevii și Inspectoratul Școlar Județean Timiș au ajuns să se judece. Tinerii care au contestat decizia de a fi eliminați din examen, fiindcă au fost prinși copiind pe rupte, nu au găsit susținere nici în instanță. ISJ Timiș a câștigat deja mai multe procese cu elevii.

Noul Carrefour din Calea Sagului se deschide in 26 noiembrie!

Peste zece zile, timișorenii din partea de sud a orașului își vor putea face cumpărăturile la noul hipermarket Carrefour de la Shopping City. Noul mall din Calea Șagului va fi deschis în totalitate anul viitor. În parcul comercial este deschis deja, de la finele lunii octombrie, magazinul Dedeman.

Revelion in Slovacia: schi, spa, relaxare / FOTO

Natură, aer curat și atmosferă de sărbătoare – este propunerea pe care Agenția de turism Ultramarin v-o face pentru petrecerea nopții dintre ani. Renumită pentru pârtiile de schi impecabile, Slovacia este o destinație căutată de mulți turiști, pasionați de schi sau nu. Asta, pentru că pe lângă sporturile de iarnă, există numeroase alte atracții.

apa calda

Fara apa calda si caldura

Colterm anunță că, în vederea remedierii unei defecțiuni, va întrerupe luni, 16 noiembrie, între orele 8 și 16, furnizarea apei calde și a încălzirii la PT 47, 47A, 48, 48A, 48B și 48C. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele arondate zonelor Circumvalațiunii I și Circumvalațiunii II.

aquatim

Apa rece oprita

Aquatim anunță că luni, 16 noiembrie, între orele 9 și 16, va întrerupe furnizarea apei reci pe Splaiul Tudor Vladimirescu. Lucrările la rețeaua de alimentare cu apă se vor desfășura la intersecția străzii Brașov cu Spl. Tudor Vladimirescu și fac parte din programul de investiții al Primăriei Timișoara pentru amenajarea malurilor Begăi. „La reluarea alimentării

Intreruperi de curent

Enel a programat luni întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Tacit (p), Calea Bogdăneștilor (p), Barierei (p), Belgrad (p), orele 8 – 16; Becicherecu Mic – str. Trandafirilor nr. 24 și 34, orele 9 – 17; Moșnița Nouă – Best Foods Production, Avicola, orele 9 – 17; Lugoj – Bl. Zona Țesătorilor Bl

Top