Stirile din ziua: 15 aprilie 2017

Doar un punct inainte de Inviere! Poli obtine o remiza la Tg. Mures

Doar un punct inainte de Inviere! Poli obtine o remiza la Tg. Mures

ASA și Poli, două echipe condamnate parcă de la începutul sezonului, care s-au transformat pe parcursul campionatului. Gazdele, într-o adevărată „mâncătoare” de antrenori, în timp ce oaspeții, în revelația Ligii 1.

Se cauta jandarmi! Trebuie sa aveti note mari la purtare si sa nu aveti tatuaje la vedere

Gruparea de Jandarmi Mobilă „Glad Voievod” Timişoara recrutează, în această perioadă, candidați pentru admiterea în instituţii militare de învăţământ. Sunt disponibile peste 500 de locuri, atât sub „umbrela” Ministerului Afacerilor Interne, cât și a Ministerului Apărării Naţionale, care şcolarizează personal pentru MAI.

Peste 430 de patrule de politie, la datorie in acest weekend. Sfaturi anti-hoti si pentru soferi

Liniște de Paște – de asta își propun să aibă parte polițiștii din Timiș, care vor fi la datorie și de Sfintele Sărbători de Paști. Vor fi în stradă peste 900 de poliţişti de la toate structurile, cu precădere în apropierea lăcaşurilor de cult și a locurilor unde au loc manifestări publice.

Firma cu exclusivitate: Primaria Timisoara ii da 15.000 de euro pentru intretinerea site-ului

Deși site-ul Primăriei Timișoara nu este nici unul prea modern, nici unul în care un utilizator neavizat să se descurce prea ușor, „întreținerea și dezvoltarea” lui vor reveni, pe mai departe, aceleiași firme care l-a creat. Prețul? Puțin peste 15.000 de euro. Totul, din motive de… exclusivitate.

Top