Stirile din ziua: 14 aprilie 2017

Au scapat de patimi! Politehnica nu mai are emotii in privinta retrogradarii

Au scapat de patimi! Politehnica nu mai are emotii in privinta retrogradarii

Într-o săptămână cu multe patimi pentru echipele din Timișoara, cu înfrângeri la limită pentru prim-divizionarele de handbal, baschet și rugby, Politehnica Timișoara reușește să învingă CS Afumați în liga secundă de fotbal și să se salveze de la retrogradare.

Lumina Sfanta de la Ierusalim va ajunge si in acest an, cu avionul, la Timisoara

Lumina Sfântă de la biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim va fi adusă în România, pentru a 11-a oară, cu un avion special. În seara de sâmbătă, 15 aprilie, ea va ajunge și la Timișoara, urmând să fie împărțită credincioșilor din Timiș, Arad și Caraș-Severin, dar și, în premieră, în Serbia.

Un deputat PMP si un consilier judetean PNL ajung in instanta in dosarul Aeroportul

Deputatul PMP Cornel Sămărtinean nu scapă de DNA. Dosarul în care este acuzat de abuz în serviciu și conflict de interese va ajunge, în cele din urmă, în fața instanței, la un an și jumătate de la trimiterea în judecată. Decizia aparține magistraților de la Înalta de Curte de Casație și Justiție.

Timisoara primeste de la UE 56 de milioane de euro si poate decide singura ce face cu ei

Timişoara, Aradul, Deva şi Reşiţa au primit putere deplină de a dispune pe 150 de milioane de euro pe care Uniunea Europeană îi alocă Regiunii Vest pe axa prioritară 4 a Programului Operaţional Regional. Banii sunt destinaţi marilor municipii, iar acum decizia de alocare şi semnare a contractelor a fost transmisă către primării.

Peste o mie de profesori susțin examenul de titularizare la Timișoara

Cinci copii buni la invatatura, burse lunare de 300 de lei dintr-o indemnizatie de deputat

Liberalul Marilen Pirtea s-a ținut de promisiune: indemnizația sa de deputat va merge către cinci copii din câteva sate din Timiș. Timp de 10 luni, aceștia vor primi câte 300 de lei, primele contracte de acordare a acestor burse fiind semnate deja de către Fundația Universitatea de Vest Timișoara.

Vinerea Mare, traditii si superstitii

Vinerea Mare, ultima vineri din postul Paștelui, este zi de mare doliu în creștinătate, pentru că în această zi a fost răstignit și a murit Isus Hristos. E zi de post negru, iar seara se oficiază denia Prohodului Domnului. În popor sunt o mulțime de superstiții și tradiții legate de această zi.

Cel mai cautat roman a fost gasit: Sebastian Ghita a fost prins pe strada, la Belgrad!

Sebastian Ghiță a fost reținut, în noaptea de joi spre vineri, în Belgrad, potrivit politiei romane, care precizeaza ca fostul deputat s-a legitimat cu acte false. Omul de afaceri se află în custodia poliției din Belgrad, urmând să se desfășoare procedurile de extradare, după ce autoritățile sarbe vor finaliza ancheta privind actele false folosite de fostul deputat.

Top