Stirile din ziua: 22 aprilie 2017

Retroparada masinilor de epoca de la Timisoara are acum si carte / FOTO

Retroparada masinilor de epoca de la Timisoara are acum si carte / FOTO

„Bătrânele doamne” pe două roți s-au lăsat din nou admirate și fotografiate din toate unghiurile, în Piața Victoriei. De această dată, la Retroparadă a fost lansat și un volum cu poveste, care poartă semnătura unui timișorean îndrăgostit până peste poate de mașinile de epocă.

Robu are si BPJ-ul pe care l-a vrut! Cosmin Tabara, cele mai multe voturi

Alegerile de la PNL Timiș s-au încheiat, după șapte ore de discursuri, votare și numărare. Președintele ales Nicolae Robu și-a impus fără drept de apel echipa, astfel că, de acum încolo, va putea face în filială tot ce dorește. Ultimul ales a fost Biroul Politic Județean, care va fi compus integral din oamenii pe care i-a nominalizat Robu.

alin nica pnl timis

Alin Nica: Nu ma pot ridica la standardul impus in filiala de Alin Popoviciu, dar mergem inainte

Alin Nica a pierdut competiția pentru președinția PNL Timiș și nu-și dorește funcția de secretar general. El spune că acum este momentul ca echipa care a „câștigat” alegerile de anul trecut să conducă filiala și să-și demonstreze valoarea. Nica afirmă, pe de altă parte, că unii dintre colegii săi se gândesc la varianta de a părăsi partidul, însă nu crede că aceasta este soluția.

Adio, Europa! Timisoara Saracens pierde returul cu Krasny Yar si rateaza calificarea în Challange Cup

Nu a fost ziua lor… chiar în momentul în care era nevoie mai mult ca niciodată de o evoluţie consistentă a bănăţenilor de la Timişoara Saracens. Campioana naţională de rugby nu a profitat de victoria din deplasare, 17-12 în faţa ruşilor de la Krasny Yar Krasnoyarsk, şi a capotat pe teren propriu, 18-27.

Cine sunt prim-vicepresedintii si vicepresedintii PNL Timis

Prim-vicepreședinte (Domeniul Strategii Politice și Comunicare): Marilen Pirtea – 344 voturi Prim-vicepreședinte (Domeniul Politici Publice): Gheorghe Nastor (145 voturi) Vicepreședinți: Cosmin Costa (251 voturi) – Departamentul pentru Politici Economice, Mediu de afaceri, Dezvoltare Regională și Fonduri Europene Carmen Popescu (271 voturi) – Departamentul pentru Politici Sociale, Relații cu Sindicate, Patronate, Organizații Neguvernamentale și grupuri de

Scor Robu – Nica: 255 – 142! PNL Timis are presedinte ales

Au fost în total 406 voturi, nouă fiind anulate. Alin Nica a a avut 142 voturi, iar Nicolae Robu a adunat 255. Anunțul a fost făcut de președintele Comisiei de numărare a voturilor, Ionuț Nasleu. Noul președinte a vorbit despre lipsa de fair-play demonstrată în partid în ultimele luni, dar și de faptul că își dorește armonie în filială.

Danut Groza, la alegerile din PNL Timis: Daca nu se schimba ceva, unii primari ar putea pleca!

Dacă nu se schimbă ceva în partid, tensiunile nu au cum să dispară. În plus, nemulțumiți de felul în care sunt tratați, dacă ar exista o nouă Ordonanță 55, unii primari ai PNL ar putea pleca. A fost declarația dură a lui Dănuț Groza, care spune că este inadmisibil ca fuziunea PNL-PDL să ducă la câștigarea alegerilor de către… PSD.

sosea centura

Proiectarea si executia Centurii de Sud, scoase la licitatie la pachet. Se asteapta oferte pana pe 8 iunie

Până la finele anului vom avea un constructor pentru centura de sud a Timișoarei. Au fost scoase la licitație, la pachet, proiectarea și execuția! Documentația pentru proiectarea și execuția tronsonului sud care va completa centura Timișoarei a fost finalizată și depusă pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, cu termen 8 iunie 2017.

Peste 50.000 de timiseni au fost vaccinati anul trecut. In 2017 ar fi nevoie de peste 100.000 de vaccinuri

Specialiştii din domeniul sanitar au estimat că în Timiş va fi nevoie în acest an de aproximativ 100.000 de doze de vaccin, aproape dublul față de 2016. Problema apariţiei epidemiei de rujeolă a readus în prim-plan problema vaccinărilor, zona de vest fiind în topul naţional al numărului de cazuri înregistrate.

Top