Stirile din ziua: 3 aprilie 2017

idolu

Nu ne trebuie cartier RATT, din moment ce avem camine goale! Propunere PSD pentru soferi si vatmani

Nu ne trebuie cartier RATT, din moment ce avem camine goale! Propunere PSD pentru soferi si vatmani

Nu e nevoie de un întreg cartier construit de la 0 pentru a rezolva problema locuințelor de serviciu destinate șoferilor și vatmanilor de la RATT. Liderul grupului PSD din CL Timișoara, Dan Idolu, are o altă propunere. Proiectul afacerii imobiliare a regiei de transport a picat în ultimul plen.

SN AEROPORTUL INTERNATIONAL TIMISOARA „TRAIAN VUIA” SA

Cu sediul in comuna Ghiroda, str. Aeroport nr. 2, jud. Timis, anunta Licitatia Publica Deschisa, pentru inchirierea a doua spatii cu destinatia “AMPLASARE PANOURI PUBLICITARE LUMINOASE” situate in parcarea P1 a S.N. AIT-TV S.A.  Licitatia va avea loc in data de 13.04.2017, ora 11:00, la sediul SN Aeroportul International Timisoara “Traian Vuia” SA. Contravaloarea garantiei

Alin Nica

Alin Nica, despre cum fac unii politica in PNL Timis: Nu ma voi baza niciodata pe tupeu si obraznicie

Nicolae Robu, actualul președinte al PNL Timiș, este „un stejar mare la umbra căruia nu crește nimic”. Asta susține unicul său contracandidat său la șefia filialei, primarul din Dudeștii Noi, Alin Nica. Acesta spune că nu are o problemă cu omul Robu, ci doar cu politicianul Robu, și spune că nu va putea face niciodată politică în stilul lui Alin Popoviciu.

Anunt pentru licitatie publica deschisa la Aeroportul International „Traian Vuia”

SN AEROPORTUL INTERNATIONAL TIMISOARA “TRAIAN VUIA” SA Cu sediul in comuna Ghiroda, str. Aeroport nr. 2, jud. Timis, anunta Licitatia Publica Deschisa, pentru inchirierea a doua spatii cu destinatia “AMPLASARE PANOURI PUBLICITARE LUMINOASE” situate in parcarea P1 a S.N. AIT-TV S.A. Licitatia va avea loc in data de 13.04.2017, ora 11:00, la sediul SN Aeroportul

Calin Dobra si Nicolae Robu

Dobra explica de ce Robu se opune polivalentei de la Giroc: Nu e facuta de el

Lucrurile sunt cam clare. Sala polivalentă de 16.000 de locuri se face în Giroc, nu în zona Stadionului „Dan Păltinișanu”. Președintele CJ Timiș, Călin Dobra, duce la București ultimele documente solicitate de Compania Națională de Investiții și, dacă totul merge bine, în toamnă am putea avea un constructor pentru mult așteptata polivalentă.

Spitalul de Boli Infectioase face in continuare internari. Noi promisiuni de plata a datoriilor

Semnalul de alarmă tras de conducerea Spitalului de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Timişoara, confruntat cu un colaps financiar, a avut ecou. Şeful Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate susține că datoriile CJAS Timiş către unitatea medicală vor fi plătite.

Zeci de contestatii la „lista lui Grebla”, cu tinerii care primesc teren de casa de la primarie

Lista cu tinerii care vor primi teren de casă de la Primăria Timișoara poate fi contestată până luni, 3 aprilie, la ora 16.30. Printre câștigători se numără mai mulți tineri liberali și/sau actuali angajați ai PMT, inclusiv celebra Sanda Greblă.

Aniversare pentru corul de copii al Muzeului Banatului

S-a înființat din joacă, dar acum este ceva cât se poate de serios. Corul de copii al Muzeului Național al Banatului a ajuns la moment aniversar. Concertul care marchează opt ani de existență a acestuia este programat miercuri, 5 aprilie, de la ora 10, în mansarda Bastionului Maria Theresia. Micuții sunt coordonați de Corina Cranciova.

Se anunta aglomeratie la frontiere! Se apropie Pastele, dar se inaspresc si controalele

Din 7 aprilie, din cauza modificărilor Codului Frontierelor Schengen, la toate punctele de trecere a frontierei vor avea loc verificări sistematice ale celor care tranzitează aceste zone. Se anunță, astfel, creșteri ale timpilor de așteptare, asta și pentru că, în perioada următoare, mulți români se vor întoarce acasă pentru a petrece Paștele în țară.

Viena: o vacanta ca un vis de primavara / FOTO

În fiecare primăvară, una dintre destinațiile favorite ale locuitorilor din vestul României este una dintre cele mai frumoase capitale europene, Viena. Catedrale, palate, monumente impunătoare, reședințe ale oamenilor celebri din trecut – toate le putem găsi în orașul prințesei Sissi. În acest sezon, parcurile și grădinile vieneze sunt un adevărat spectacol.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel Distribuție a programat luni, 3 aprilie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara: str. V. Hugo nr. 80, 82, 84, 86; I. Mincu Bl. 100 Sc. B, orele 9 – 17;SP Partoș 1, orele 9 – 17; Hisiaș, Surduc, Săceni, Sărăzani, Barna, Drinova, Jurești, Botești,Pogănești, MHC Surduc, Ferma Botinești, orele 9 – 17; Racovița, Interfarm

Top