Stirile din ziua: 18 aprilie 2017

Chemat sa dea explicatii la Politia Locala pentru ce posteaza pe Facebook! Ireal de ce ar putea fi sanctionat

Chemat sa dea explicatii la Politia Locala pentru ce posteaza pe Facebook! Ireal de ce ar putea fi sanctionat

Unul dintre contestatarii cei mai cunoscuți ai șefului Poliției Locale, dar și ai primarului Nicolae Robu, s-a trezit că trebuie să dea cu subsemnatul pentru niște postări de pe Facebook! Corneliu N. Vaida a fost invitat la sediul Poliției Locale pentru a da explicații legate de o fotografie cu mașini ale „localilor” parcate ilegal.

Sute de tone de fructe și legume au fost neutralizate de statul român

Noutati din domeniul vamuirii, intr-un seminar la CCIAT

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş va organiza un nou seminar dedicat mediului de afaceri local. De această dată, parteneri ai acţiunii vor fi cei de la Direcţia Regională Vamală Timişoara. Cei prezenţi la discuţiile programate joi vor afla noutăţi despre vămuirea centralizată, despre statutul de agent economic autorizat şi despre simplificarea declaraţiilor vamale.

Peste 80 de tone de gunoaie stranse intr-o zi din depozite ilegale, la Timisoara

Unii timișoreni continuă să fie certați cu bunul simț și să arunce gunoaie pe unde îi taie capul. Angajații Retim au adunat, într-o singură zi, aproape 83 de tone de deșeuri din mai multe depozite ilegale de pe străzile Timișoarei. Nici măcar amenzile care pot ajunge la 2.500 de lei date de polițiștii locali nu par să-i sperie pe nesimțiți.

troleibuz

Robu crede ca zilele „firobuzului” sunt numarate: Nu se mai justifica sa cream noi linii

Extinderea liniilor de troleibuz către Dumbrăvița și Ghiroda sunt ultimele investiții de acest gen, pe fonduri europene, pe care le-a mai făcut Primăria Timișoara. Proiectele legate de astfel de investiții au fost retrase, iar banii au fost redistribuiți. În 2017, RATT avea în vedere două linii de troleibuz.

PSD face ordine! Brancovan, mos Bortun, tot cu „B” incepe

Eram tentat să întreb ce-i trebuie chelului tichie de mărgăritar atunci când prin administrația locală se propunea ca Cristian Brâncovan să facă parte din ATOP. Domnișorul Cristian are proiectele lui și mă gândeam că este o pierdere de vreme să converseze inutil cu „rechinii” din ordinea publică timișeană.

pnl

Trei pentru un presedinte! Candidat surpriza pentru sefia PNL Timis

PNL Timiș își alege sâmbătă, 22 aprilie, primul președinte după fuziunea dintre „vechii” liberali și foștii PDL-iști. Aproximativ 440 de liberali, delegați de drept și stabiliți prin norma de reprezentare, își vor putea exprima opțiunea în ceea ce privește viitoarea conducere. Pentru președinte sunt trei candidați, din care unul cu adevărat surprinzător.

Top