Stirile din ziua: 12 aprilie 2017

alegeri

PNL Timisoara si-a ales sefii. Consilierul local Stefan Sandu a ramas pe dinafara! / FOTO

PNL Timisoara si-a ales sefii. Consilierul local Stefan Sandu a ramas pe dinafara! / FOTO

Peste 400 de liberali s-au adunat, miercuri după-amiază, pentru a-și alege conducerea. Dacă președintele n-a fost o miză, candidatul unic fiind Dan Diaconu, lupta s-a dat pentru celelalte posturi puse în joc: prim-vicepreședinți, vicepreședinți și membri în BPL.

Alin Nica

Alin Nica, la alegerile de la PNL Timisoara: Credeti ca daca mergem cu nasul pe sus vom avea de castigat?

Alin Nica și-a cerut scuze de la Nicolae Robu, dar continuă să susțină că PNL nu merge în direcția bună. Primarul din Dudeștii Noi acuză din nou politica nasului pe sus și a obrăzniciei, despre care spune că sunt la ordinea zilei printre actualii liberali. Nica crede că PNL nu are nevoie de un șef, și de un lider care să știe să descopere „diamantele” din fața lui.

Pe Martirilor s-ar putea deschide circulatia chiar de joi! Se pune primul strat de asfalt

Se pune, în sfârșit, primul strat de asfalt pe Calea Martirilor, astfel că traficul ar putea fi redeschis chiar înainte de Paști. Circulația este restricționată pe tronsonul respectiv încă de anul trecut, de când a început șantierul pentru extindere la patru benzi a șoselei.

SCM Politehnica

Dobra: Cred ca glumim cand emitem pretentii legate de sala polivalenta

Decizia legată de Sala Polivalentă de 16.000 de locuri aparține exclusiv Companiei Naționale de Investiții, dar încă nu există un termen până la care urmează să se pronunțe specialiștii acesteia. Președintele CJ Timiș, Călin Dobra, spune că vor fi analizate ambele amplasamente propuse, cel de la Giroc și cel din zona stadionului „Dan Păltinișanu”.

retroparada

Batranele doamne ies din nou la parada! Zeci de masini de epoca vor putea fi admirate la Timisoara

Dacă e primăvară, trebuie să fie retroparada mașinilor istorice! Se întâmplă din nou la Timișoara, pe 22 aprilie, când pe platoul din fata Operei Române se vor aduna câteva zeci de vehicule cu poveste. Cu această ocazie va fi lansată și o carte specială.

aquatim

Fara apa rece in zona Torontalului

Aquatim anunță că miercuri, 12 aprilie, între orele 9 și 15, va întrerupe furnizarea apei reci, pe Calea Torontalului, între străzile Ion Inculeț și Gheorghe Ardelean, Arthur Rubinstein, Aurel Pop, Marius Moga, Ion Hobana, pentru conectarea unor conducte noi apă la rețeaua existentă. Se va lucra la intersecția străzilor Calea Torontalului cu Grigore Alexandrescu. „La

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel Distribuție a programat miercuri, 12 aprilie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Perlei Bl. 100, orele 9 – 17; Lugoj – str. Făgetului (p), Strugurilor, Salcâmului (p), C. Wallisch, Bucegi (p), Fârdea (p), Baraj Fârdea, Zona Loc Târg, V. Babeș, Bârzava, Contele Cseconics, Spital, Vama, Spre Sud, Albinelor, orele 9 – 17.

Top