Stirile din ziua: 5 aprilie 2017

Victorie mare la Pitesti si locul 5 la finalul sezonului regulat

Victorie mare la Pitesti si locul 5 la finalul sezonului regulat

Amintiri frumoase în Argeş şi o victorie importantă după doi ani! La începutul lui aprilie 2015, baschetbaliştii timişoreni câştigau Cupa României chiar la Piteşti, împotriva tuturor pronosticurilor! Miercuri seară, alb-violeţii s-au impus din nou în Trivale.

Robu, despre terenurile de casa: Situatiile lui Grigoroiu si Bordeasu ar putea fi ilegale

Primarul Nicolae Robu continuă să susțină că împărțirea terenurilor de case pentru tineri s-a făcut în cel mai democratic și transparent mod cu putință. Edilul admite că situația consilierului PNL Grigore Grigoroiu, care a votat criteriile și apoi a primit teren, ar putea fi interpretabilă. Mai este un caz de posibil conflict de interese: cel al lui Ilare Bordeașu.

Alin Nica

L-au prins pe Alin Nica: are nas PSD-ist!

Se spune că, în urmă cu aproape o lună, pe când Alin Nica era deja hotărât să intre în cursa pentru președinția PNL Timiș, la nivelul colaboratorilor primarului Nicolae Robu s-a format un fel de comando. Acesta avea sarcina de-a descoperi eventuale schelete în dulapul primarului din Dudeștii Noi.

imobiliare

Primavara aduce cresteri de preturi la apartamente in Timisoara

Apartamentele scoase la vânzare la Timişoara s-au scumpit în luna martie. Pretenţiile lansate de proprietarii care îşi scot apartamentele la vânzare au crescut cu 2,5 procente într-o singură lună. Pentru un metru pătrat de apartament vechi se cere în medie 1.067 de euro, iar la apartamentele noi 1.059 euro, arată raportul lunar întocmit de cei de la Imobiliare.ro.

sdm

SDM are monopol si pe drumuri: 36 de milioane de euro, pentru 4 ani de contract

Societatea Drumuri Municipale a devenit „stăpâna” absolută a străzilor, aleilor, trotuarelor, podurilor, pasajelor, pasarelelor din Timișoara. Consilierii locali au votat un contract pe patru ani, care poate fi prelungit, la o valoare anuală de aproximativ 9 milioane de euro. SDM se ocupă deja de drumurile pietruite, dar și, în următorii 15 de ani, de semnalizarea rutieră din oraș.

Adevarat asalt la frontiera de vest: peste 60 de migranti, prinsi intr-o zi!

Poliţiştii de frontieră de la Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara au prins, în ultimele 24 de ore, în zona de competenţă a sectoarelor PF Moraviţa, Oraviţa și Sânnicolau Mare, exact 61 de migranți din Irak, Siria, Afganistan, Pakistan şi Palestina, care au încercat să intre ilegal în România.

Vino sa ai un Paste #dulcedulce! Cel mai mare consumator de ciocolata belgiana din vestul Romaniei, la tine in cartier / FOTO

Ouă, zahăr, făină, lapte, unt şi… dragoste. Aşa se naşte, mai tot timpul, ceva dulce. Ceva #dulcedulce! Sărbătorile pascale nici nu pot fi întâmpinate altfel decât cu pască pufoasă, cozonaci rotofei şi prăjituri sofisticate, atent decorate. Așa că… de ce să pierzi ore întregi bâjbâind prin bucătărie, când toate acestea sunt la tine în cartier?

aquatim

Fara apa rece la Otelec

Aquatim anunță că miercuri, 5 aprilie, între orele 8 și 16, va întrerupe furnizarea apei reci în localitatea Otelec, pentru spălarea rezervorului de înmagazinare a apei și a rețelei de distribuție. „La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm

aquatim

Apa rece oprita la Recas

Aquatim anunță că miercuri, 5 aprilie, între orele 23 şi 4 dimineaţa, respectiv joi, 6 aprilie, între orele 8 şi 14, va întrerupe furnizarea apei reci în localitatea Recaş, pentru executarea unei lucrări la turnul de apă. „La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel Distribuție a programat miercuri, 5 aprilie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Perlei 7 Bl.107, orele 9-17; consumatori PETROM Zona Șandra-Biled, orele 9-17; Bencecul de Sus, nr. 286, orele 9-17; Tormac, doar zona Postului Moara, partea peste șosea spre centru, orele 9-17.

Top