Stirile din ziua: 4 aprilie 2017

Sansa ratata de a scapa de nisipurile miscatoare! Doar egal pentru Poli in meciul cu Chiajna

Sansa ratata de a scapa de nisipurile miscatoare! Doar egal pentru Poli in meciul cu Chiajna

În mai puţin de o lună, Poli Timişoara şi Concordia Chiajna s-au întâlnit din nou pe „Dan Păltinişanu”, de această dată într-un meci de totul sau nimic în play-out. Gazdele, cu multe absenţe în primul loc, aveau un ascendent moral datorită meciurilor directe.

Castelul Huniade, poveste fara sfarsit: Se cere expertiza care sa arate ce s-a facut. Dupa 10 ani de santier

Povestea Castelului Huniade e încă departe de a se încheia. Teoretic, șantierul început acum 10 ani e gata, dar comisia de recepție a lucrării a decis să amâne recepția. Asta, până la finalizarea unei expertize care să stabilească exact ce s-a făcut acolo.

vaporașe

Vaporasele au iesit la apa, dar stau pe loc! Transportul in comun pe Bega, tot o utopie

Păcăleală sau nu, cert e că, de la 1 aprilie, pe Bega nu circulă niciun vaporaș! Sunt totuși trei ambarcațiuni scoase la hibernare care au ajuns pe apă, dar nu fac încă ture pe canal. Ele vor prelua călători dornici de plimbări nautice doar după terminarea… campionatului național de canotaj, însă nu vor intra in sistemul de transport în comun.

S-a dat startul inscrierilor la Neymar Jr’s Five. Cand ajunge caravana fotbalistica la Timisoara

Turneul global de fotbal 5-la-5 Neymar Jr’s Five revine în forță în România, cu 7 etape locale de calificare. Cea din Timișoara va avea loc pe 22 aprilie, iar cea mai bună echipă va reprezenta România la finala mondială din Brazilia. Participanții vor avea șansa să-l întâlnească pe Neymar Jr., cel care a pus bazele acestui proiect.

Camera de Comert Timis organizeaza inca un seminar cu noutati legislative in domeniul economic

Firmele timişene sunt aşteptate să participe la un nou seminar unde oamenii de afaceri vor afla ultimele noutăţi legislative din mai multe domenii, direct de la reprezentanţii instituţiilor implicate. Vor fi discutate probleme din domeniul sanitar-veterinar, al protecţiei consumatorilor, al siguranţei alimentare, autorizarea diferitor afaceri din punct de vedere sanitar.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel Distribuție a programat marți, 4 aprilie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Horia Creangă, Ion Ionescu de la Brad (p), Constructorilor (p), T. Arghezi, Constantin Iotzu (p), orele 9-15, str. Lucerna Bl. B100 Sc. A, Bujorilor (p), Izlaz (p), orele 9-17; Lugoj – str. T.Cipariu, Victoriei, Independenței, Gh. Lazăr (p), orele 9-15;

Top