Stirile din ziua: 28 aprilie 2017

Timfloralis

A inceput Timfloralis: e vremea selfie-urilor cu flori! / FOTO

A inceput Timfloralis: e vremea selfie-urilor cu flori! / FOTO

A treia ediție a Timfloralis, Festivalul Florilor, a început vineri seară, la Timișoara, și va colora centrul orașului pe durata întregului weekend. Programul cuprinde tot felul de activități, iar singurul dușman ar putea fi vremea.

Ultima idee a lui Robu: Mai bine se face puscarie la Giroc, nu sala polivalenta

Terenul de 9 hectare al CJ Timiș din comuna Giroc ar fi extrem de util pentru un… penitenciar! Este ideea primarului Nicolae Robu, care vede o astfel de investiție mult mai potrivită decât o sală polivalentă. Scoaterea închisorii de pe Popa Șapcă în afara orașului este un subiect care se discută de mai multă vreme, fără să fi fost găsită vreo soluție.

Conflictul taximetristi – UBER sau cum unii n-au chef de munca, iar altii nu prea sunt lasati

Ora: aproximativ miezul nopții între joi și vineri. Stația de taximetre de la „Gogoașa înfuriată” din Complexul Studențesc. În stație sunt patru taximetre de la diverse firme, însă niciun șofer. La o masă, în picioare, cu șaormele în gură sau cu băuturi în față, cei patru taximetriști stau la povești.

Timisoara nu are nevoie de polivalenta la Giroc. Robu: Va fi un muzeu al prostiei

Primarul Nicolae Robu prevede un viitor sumbru pentru o eventuală sală polivalentă construită în comuna Giroc. El crede că aceasta va deveni un muzeu al… prostiei! Edilul nu renunță la ideea de a ridica o altă sală, pe bani de la bugetul local, în zona stadionului „Dan Păltinișanu”.

Călin Popescu Tăriceanu

Tariceanu, atac la electoratul PSD: Adio, venit minim garantat!

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a propus joi eliminarea venitului minim garantat, mai cunoscut sub denumirea de ajutor social. Cei mai mulți beneficiari ai acestui ajutor sunt în județele din Sudul țării, respectiv fiefuri tradiționale ale PSD. În schimb, județul Timiș se află la celălalt capăt al clasamentului.

ANUNT DE PARTICIPARE

Reluarea licitaţiei de proiecte culturale şi sportive în vederea acordării finanţării nerambursabile din fonduri alocate de Comuna Ghiroda pentru activtăţi nonprofit de interes general, conform Legii nr. 350 din 2 decembrie 2005, cu modificările şi completările ulterioare. Autoritatea contractantă: Comuna Ghiroda, strada Victoria, nr. 46, Ghiroda, judeţul Timiş, cod fiscal 5517220, tel. 0256205201, fax 0256287406.

Se pregateste asaltul la frontiera! Minivacanta de 1 mai va aglomera granita

Românii se pregătesc de minivacanța de 1 mai, ceea ce va aduce, la graniță, timpi crescuți de așteptare. Poliția de Frontieră anunță creșterea numărului de angajați care vor munci în aceste zile. În perioada similară a anului trecut, cele mai tranzitate puncte au fost cele din vestul țării, pe unde au trecut 252.000 persoane.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel Distribuție a programat vineri, 28 aprilie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Calea Sever Bocu Bl. 317, Pop de Băsești (p), Spl. N. Titulescu (p), Bd. G-ral Ion Dragalina (p), Gării (p), orele 9 – 17; Săcălaz – str. IV nr. 357, orele 9 – 17.

Top