Stirile din ziua: 11 aprilie 2017

Foarte aproape de victorie, dar Leii din Banat incep cu stangul sferturile de finala

Foarte aproape de victorie, dar Leii din Banat incep cu stangul sferturile de finala

După un sezon foarte solicitant, în care BC SCM Timişoara a întâmpinat multe probleme, de tot felul, echipa viola a fost aproape de a debuta în play-off cu o victorie de prestigiu!

Nume noi la Rock la Mures, se pun in vanzare si biletele. Nu ratati oferta early bird

Cea de-a opta ediție a Rock la Mureș se anunță una foarte interesantă. Un nou val de trupe s-a alăturat line-up-ului festivalului și urmează să înceapă vânzarea biletelor. Aveți așadar toate motivele ca, la jumătatea lunii iunie, să veniți la Periam Port.

Pe motiv de galagie, skateparkul din Padurice se muta la Sala Olimpia

După ce timișorenii care locuiesc în apropierea Parcului Pădurice s-au plâns de hărmălaia produsă de skateri, primăria a decis să facă schimbări în zonă. Skateparkul va fi mutat, poate chiar săptămâna viitoare. Dacă lucrurile merg bine, până la finele anului ar putea fi gata și skateparkul din Parcul Central.

pnl

Alegeri la PNL Timisoara. O traseista politica vrea sa fie prim-vicepresedinte /UPDATE: Maria Barna a renuntat

Sunt peste 60 de liberali care vor să facă parte din conducerea PNL Timișoara. Câți dintre ei vor reuși să adune voturile necesare din partea colegilor se va vedea miercuri după-amiază, când se va întruni Comitetul de Coordonare Local al PNL Timișoara. UPDATE: Maria Barna și-a retras candidatura.

S-a crezut in Romania! Patronul firmei care gestioneaza gunoaiele in Timis, 13 ani de inchisoare in America

Dumitru Martin, patronul firmei de salubritate Polaris, a fost condamnat definitiv în Statele Unite la 13 ani de închisoare. El a încercat să ofere 100.000 de euro unui ofițer de la baza aeriană Travis, pentru a primi un contract prin care Polaris urma să furnizeze forțelor aeriene americane staționate la baza „Mihail Kogălniceanu” containere de transport și depozitare.

Nu face CNI, face primaria! Robu: Sala Polivalenta la stadion, cu bani de la bugetul local!

Disputa pe Sala Polivalentă de 16.000 de locuri intră într-o nouă fază. Primarul Nicolae Robu anunță că, dacă terenul din apropierea Stadionului „Dan Păltinișanu” nu e destul de bun pentru Compania Națională de Investiții, sala va fi construită de… municipalitate! Costuri estimate: 20 de milioane de euro. Durata: vreo trei ani.

Bojin, un an si-un pic inchisoare cu suspendare, pentru conflict de interese

Titu Bojin, fostul președinte al Consiliului Județean Timiș, și-a primit condamnarea în procesul în care a fost trimis în judecată pentru abuz în serviciu și conflict de interese. Este vorba despre un an și o lună de închisoare, cu suspendare, pentru două infracțiuni de conflict de interese.

apa calda

Fara apa calda si caldura

Colterm anunță că, în vederea remedierii unei defecțiuni, va întrerupe marți, între orele 8 și 15, furnizarea apei calde și a încălzirii la PT 45A. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele arondate străzilor: Bucovina (parțial), Matei Basarab (parțial), Viilor și Mehedinți.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel Distribuție a programat marți, 11 aprilie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Bujorilor (p), Nicorești, Bd. Cetății nr.1/1 sc. E, Perlei Bl. 99, orele 9 – 17; Becicherecu Mic – str. Biserica Românească nr. 22, Fârdea (p), Birda (p), orele 9 – 17.

Top