Stirile din ziua: 8 aprilie 2017

Un bărbat a fost găsit mort în casa sa, în Sânnicolau Mare

S-a certat cu familia si a amenintat ca-si arunca in aer blocul!

S-a certat cu familia si a amenintat ca-si arunca in aer blocul!

Situație tensionată sâmbătă după-amiază, în zona Dacia. Un sexagenar a sunat la 112 și a anunțat că se sinucide, după ce a dat drumul la gaz în propriul apartament. S-a intervenit la timp, iar bărbatul a ajuns la Psihiatrie.

S-a gasit reparator la Incuboxx: 46.000 de euro catre o firma din Ploiesti, ca sa nu mai ploua inauntru

Primăria a găsit, în sfârșit, o firmă care să rezolve problema fațadei din policarbonat a Incuboxx. Constructorul vine de la Ploiești și va trebui să termine lucrarea în trei luni. Incuboxx a costat patru milioane de euro, cea mai mare parte fonduri europene, și a fost cu cântec încă de la inugurare.

205 locuri la cresele de stat din Timisoara. Primaria da drumul la intentiile de inscriere

Sunt numai 205 locuri libere în anul școlar viitor 2017/2018, în creșele aflate în administrarea Primăriei Timișoara, așa că dacă vreți să beneficiați de vreunul dintre acestea, trebuie să pregătiți cererile. Acestea vor putea fi depuse în perioada 2-15 mai, pe CD Loga 1. Dosarele propriu-zise vor fi depuse abia la finele lunii august.

USR lucreaza la reguli mai stricte care sa interzica infractorilor sa candideze

USR pregătește o lege care să le interzică persoanelor condamnate penal să poată fi alese într-o funcție publică, așa cum au cerut cei care au protestat împotriva OUG 13. Nicușor Dan spune că vor fi mai mult de șapte infracțiuni care, odată comise, le-ar interzice făptuitorilor să intre în alegeri, dar nu știe exact care.

Taberele scolare vor fi transferate autoritatilor locale si judetene. Trebuie doar sa le ceara

Cele două tabere școlare încă funcționale în Timiș vor ajunge, cel mai probabil, în administrarea consiliului județean. Anunțul a fost făcut de premierul Sorin Grindeanu, care spune că toate unitățile de acest gen din țară vor trece sub umbrela autorităților locale sau județene, care vor putea face astfel investiții.

Top