Stirile din ziua: 24 aprilie 2017

RATT are verde sa-si faca noul cartier de 11 milioane de euro

A doua oară a fost cu noroc pentru Regia Autonomă de Transport Timișoara. Consilierii locali au revenit la sentimente mai bune față de viitorul cartier cu șapte blocuri a câte 10 etaje și au votat studiul de fezabilitate pe care îl trântiseră în plenul de la finele lunii martie.

Cu Big Brother pe santiere! Compania de Drumuri pune camere video pe autostrazi

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, vrea ca toate șantierele autostrăzilor din România să fie supravegheate video. Asta, pentru ca antreprenorii să nu mai tergiverseze lucrările. În plus, oficialul anunță că va face și un top al rușinii pentru firmele care lucrează pe aceste șantiere!

Cei mai buni elevi din tara la greaca si latina se intrec la Colegiul National Banatean

Cei mai buni elevi care studiază limba latină şi cea greacă se întrec în aceste zile la Timişoara. Colegiul Naţional Bănăţean găzduieşte, în perioada 22-26 aprilie, Olimpiada Naţională de Limbi Clasice. Competiţia este una de tradiţie, aflându-se la ediţia a 30-a.

Timfloralis

Incepe Timfloralis: poveste cu Zana, Poiana cu Carti si plimbari prin parcuri / PROGRAM

A treia ediție a Timfloralis are loc la finele acestei săptămâni și își propune să umple din nou de culoare și parfum centrul Timișoarei. Vor fi workshopuri, parada modei, spectacole inedite de muzică și dans, evenimente cu și pentru copii. De asemenea, veți putea cumpăra de aici flori dintre cele mai diverse.

Grainger Heickell paraseste Timisoara Saracens

Eşecul cu ruşii produce o schimbare pe banca tehnică a campionilor de la Timişoara Saracens. Eliminarea dureroasă din Challange Cup s-a soldat cu „victime” la Timişoara Saracens. Echipa campioană s-a despărţit, pe cale amiabilă, de cel ce a condus echipa de pe banca tehnică în ultimii ani.

Se cauta politisti de frontiera! Ce trebuie sa stii daca te intereseaza oferta

Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timișoara anunță absolvenţii cursurilor liceale cu diplomă de bacalaureat care vor să devină poliţişti de frontieră, că se pot înscrie la concursurile de admitere organizate la nivelul instituţiilor de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne şi Ministerului Apărării Naţionale.

Cracovia: calatorie in timp, la inceput de vara / FOTO

Dacă pășești pentru prima dată în Rynek Główny, ai, fără doar și poate, impresia că te întorci în timp. Prin fața clădirilor medievale trec calești elegante, iar din turnul catedralei răsună din oră în oră sunete de trompetă. E ca într-o poveste, iar Cracovia chiar asta este: o poveste frumoasă, care trebuie neapărat trăită.

Noi serii de cursuri la CCIAT

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiş prin Direcția Formare și Perfecționare Profesională pregătește pentru perioada aprilie – mai 2017 următoarele serii de cursuri: Responsabil de mediu (Cod COR 325710) Perioada: 24 aprilie – 4 mai 2017 Cursul se adresează celor interesați să gestioneze procese de mediu și agenților economici care generează deșeuri. Activitatea desfășurată

aquatim

Se spala reteaua de apa din Voiteg

Aquatim anunță că luni, 24 aprilie, între orele 9 și 13, va spăla rețeaua de distribuție a apei din Voiteg. Conductele vor fi spălate cu un amestec de apă și aer sub presiune. „Pe durata spălării rețelei, este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. De aceea, recomandăm consumatorilor să nu folosească apa în

Top