Stirile din ziua: 27 aprilie 2017

Guvernul a aprobat finantarea pentru o banca de tesuturi si sange la Timisoara

Guvernul a aprobat finantarea pentru o banca de tesuturi si sange la Timisoara

Guvernul Grindeanu a aprobat alocarea sumei de 30 de milioane de lei pentru constituirea a patru bănci de sânge, țesuturi și celule umane în București, Iași, Târgu Mureș și Timișoara.

CCIAT cauta la Timisoara solutii pentru relocarea a peste 2.400 de oameni din Valea Jiului

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timişoara caută soluţii de relocare a peste 2.400 de specialişti din Valea Jiului spre capitala Banatului, în cadrul unei întâlniri la care este aşteptat să participe şi ministrul Economiei, Toma Florin Petcu. Evenimentul va beneficia de sprjinul Î.P.S Ioan Selejan, Mitropolitul Banatului.

Vrei sa stii cum e la Revolution Festival? Ai acum cel mai fain rezumat, by DJ K-lu / VIDEO

A treia ediție a Revolution Festival bate la ușă și ar fi păcat să ratezi evenimentul care va înfierbânta începutul lunii iunie la Timișoara. Dacă nu ești convins că trebuie să mergi la Muzeul Satului, acum ai parte de cea mai tare invitație: un „rezumat” al ediției de anul trecut, realizat de DJ K-lu.

Primul pas concret spre fantana muzicala din Parcul Botanic: se cauta proiectant, cu 33.000 euro

E oficial: primăria chiar vrea să facă fântână muzicală! Se caută proiectant, care va avea timp 30 de zile să-și prezinte „opera”. Primarul Nicolae Robu anunță încă de la preluarea primului mandat că vrea să facă o astfel de investiție, care, între timp, a fost mutată de pe Bega în Parcul Botanic.

Ryanair si-a premiat pasagerul cu numarul 100.000 pe cursele de Bucuresti! Bilete cu 4,99 euro la oferta/ FOTO

Cursele pe ruta Timișoara – București și retur, operate de Ryanair, sunt, fără discuție, un succes. Compania a decis să răsplătească fidelitatea pasagerilor săi, astfel că unul dintre ei a avut parte, joi dimineață, de o surpriză la aterizarea pe pista AIT. Ryanair are, până duminică, o superofertă de bilete!

Aproape 1,4 milioane de euro de la primarie, pentru bursele elevilor din Timisoara

Aproape 9.000 de elevi vor primi, în acest an, burse din partea Primăriei Timișoara. Potrivit unei hotărâri adoptate de CL, fiecare elev pentru care școlile au solicitat bursă va primi, în fiecare lună, o sumă lunară cuprinsă între 70 și 100 de lei. Este pentru prima dată când toate cererile venite de la școli vor fi onorate.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel Distribuție a programat joi, 27 aprilie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Traian Vuia (p), W. Shakespeare (p), V. Vâlcovici (p), Progresul (p) Musicescu (p), Calea Sever Bocu Bl. 316, Calea Bogdăneștilor (p), orele 9 – 17, str. Mureș (p), I. Miloia (p), Migadului (p), Traian Vuia (p), Arcidava (p), Ulpia Traiana

Top