Stirile din ziua: 19 aprilie 2017

politia locala

Sfat de la PSD pentru timisoreni: Postati pe retelele de socializare abuzurile Politiei Locale!

Sfat de la PSD pentru timisoreni: Postati pe retelele de socializare abuzurile Politiei Locale!

Timișorenii nu trebuie să se teamă că vor fi amendați de polițiștii locali. Ei sunt invitați să posteze pe rețelele de socializare orice informații legate de eventuale abuzuri comise de subordonații lui Dorel Cojan. PSD Timiș le transmite cetățenilor orașului de pe Bega că doar așa libertatea de exprimare va rămâne un etalon al Timișoarei.

Grindeanu, mesaj catre olimpicii la matematica: Folosesc aceasta materie la guvern in fiecare zi / FOTO

Peste 1.000 de elevi, profesori şi oficialităţi au asistat miercuri la Timişoara, în cala Operei Române, la deschiderea oficială a ediţiei cu numărul 68 a Olimpiadei Naţionale de Matematică pentru clasele VII – XII. Ei au aflat despre pasiunea pentru cifre a prim-ministrului Sorin Grindeanu, despre faptul că utilizează matematica zi de zi la guvern şi că a fost chiar el participant la olimpiadă.

Ca de obicei, thriller cand intra in arena „Leii din Banat”. Cu final nedorit

Jocul 3 din sferturile de finală ale campionatului naţional de baschet dintre BC SCM Timişoara şi CSM Oradea era decisiv pentru gazde, care plecau la drum cu 0-2 la general, după ce a pierdut primele două partide (din seria de maximum 5) de la Oradea. Ca de obicei, a fost un meci nerecomandat cardiacilor, chiar cu accente dramatice.

Politistii locali din Timisoara, domnisoare de pension: Nu mai suporta jignirile pe Facebook si trec la amenzi!

Mare atenție ce postați pe Facebook de acum încolo! După ce au terminat cu răufăcătorii de pe străzile din Timișoara, polițiștii locali anunță că vor trece la amendarea celor despre care consideră că îi jignesc pe rețelele de socializare! Pățania lui Corneliu Vaida e doar prima dintr-un șir care poate deveni interminabil.

Incredibil: Corneliu Vaida, amendat cu 900 de lei pentru postarea de pe Facebook!

Cetățeanul de onoare al Timișoarei „invitat” de Poliția Locală la o discuție din cauza unei postări pe Facebook a fost amendat cu… 900 de lei! Corneliu N. Vaida va contesta amenda în instanță și, oricum, singurele cuvinte pe care le-a înțeles de pe procesul-verbal au fost „nesimțiți” și „godaci”!

AEP a stabilit datele alegerilor prezidenţiale: 10 şi 24 noiembrie

PNL Timis se pregateste de alegeri: cine vrea functii si pe cine anunta Robu in echipa lui / LISTA CANDIDATI

Are experiență, notorietate, reprezintă aproape jumătate din populația Timișului, e tolerant și iertător. Sunt motivele pentru care Nicolae Robu crede că trebuie să fie președintele filialei PNL Timiș. El și-a anunțat în detaliu și echipa din care spune, din nou, că face parte și Marilen Pirtea. Candidează, nesusținuți de Robu, și foști lideri de filială, precum Viorel Coifan sau Ovidiu Drăgănescu, dar și unii primari.

Inca un termen pentru deschiderea traficului pe Martirilor. Vremea nu tine cu primaria

Traficul pe Calea Martirilor ar putea fi deschis oficial luni, 24 aprilie. Este ultimul termen avansat de Primăria Timișoara, însă planurile ar putea fi date peste cap de meteorologii. Se anunță ploi și vreme foarte rece în zilele următoare. Circulația în zonă este restricționată de anul trecut, de când a început șantierul pentru extinderea la patru benzi a șoselei.

Eliminarea rampelor ilegale continua

Activitatea de colectare a deșeurilor depuse pe domeniul public a continuat și marți, 18 aprilie. Angajații RETIM Ecologic Service SA au colectat 42,9 tone de deșeuri constituite în depozite ilegale din zona Steaua, zona Odobescu, zona Complex studențesc, străzile Miorița, Ofcea, Daliei, Platanilor, Mangalia, Gelu, din zona Dacia, zona Blașcovici, zona Canal Bega din cartier

Mic dejun la Margina sau cum sa descoperiti o zona frumoasa, dar uitata a Timisului

Câteva ore departe de lumea dezlănțuită, într-un cadru natural pitoresc, începute cu un mic dejun tradițional bănățen. De asta veți avea parte, dacă alegeți să petreceți o zi în zona Margina. Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului (APDT) și autoritățile locale au pus la cale un proiect care își propune să atragă turiști care să descopere frumusețea acestei părți de Timiș.

apa calda

Fara apa calda si caldura

Colterm anunță că, din cauza unor lucrări efectuate de Enel SA la rețeaua de medie tensiune, care vor genera opriri în alimentarea cu energie electrică, va întrerupe miercuri, 19 aprilie, între orele 9 și 15, furnizarea apei calde și a încălzirii la PT 15. Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor Cuvin, Darwin (parțial), Fagului, Mehadia

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel Distribuție a programat miercuri, 19 aprilie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Fagului, J. H. Pestalozzi (p), Mehadia, Perlei nr. 19 Bl. 101, Azaleelor (p), Anemonelor (p), Dafinului (p), E. Baader nr. 4 Bl. 14, orele 9 – 17; Moșnița Veche – str. Mare + Drumul Boilor, Fârdea (p), orele 9 –

Top