Stirile din ziua: 6 aprilie 2017

Anunț Primăria Moșnița Nouă

„Potrivit Hotărârii CONSILIUL LOCAL MOSNITA NOUA nr. 103/25.05.2016, s-a aprobat declanşarea procedurii de expropriere a imobilelor proprietate privată care constituie coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes local ‚ „REALIZAREA FRONTULUI TRANSVERSAL DE 12 M A DRUMULUI COMUNAL DC 149 MOSNITA NOUA-MOSNITA VECHE (STR. BERLIN SI DE 108)’’ Lista imobilelor propuse spre

Spitalul de copii va fi gata in acest an, dar va functiona din 2018. Daca vrea guvernul, spune Robu

Noul corp de clădire al Spitalului de Copii va fi gata în acest an, dar el va deveni funcțional doar în 2018. Cu o condiție: ca guvernul să aloce bani pentru aparatură. Pe bugetul din acest an, investiția ar avea alocați de la executiv 10 milioane de lei. Restul sumei vine de la bugetul local.

25 de ani de CJ Timis. Vine si premierul Sorin Grindeanu

Consiliul Județean Timiș împlinește 25 de ani și sărbătorește! E vorba despre o ședință festivă la care sunt așteptați să participe președinții și vicepreședinții, respectiv secretarii din perioada 1992-2016. Vor fi recompensați și cei 10 angajați ai instituției care lucrează aici de la înființare. Totul, în prezența premierului Sorin Grindeanu.

Comisia speciala a decis: Spitalul de Boli Infectioase va primi 300.000 de lei in plus pe luna

Comisia specială reunită pentru a rezolva problema finanţării Spitalului de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Timişoara a decis să acorde mai mulţi bani pentru plata serviciilor medicale prestate. Totuși, nu există încă o soluție pentru restanțele de 4,8 milioane de lei.

Primaria Sacalaz

Incurcate-s caile politicii: PSD luxeaza PMP la Sacalaz! Comuna are acum viceprimar liberal

Scandal în toată regula în Săcălaz, comună cu primar PSD! Asta, după ce, în ultimul plen, desfășurat miercuri, 5 aprilie, a fost schimbat viceprimarul. Reprezentantul PMP a fost schimbat cu un liberal, deși PSD și „popularii” au, teoretic, o colaborare la nivel de județ. Șefii PSD Timiș spun că nu știu ce s-a întâmplat acolo.

JazzTM: Jam-session de noapte plus Subcarpati si JazzyBIT, intr-un proiect special

Festivalul JazzTM se mărește! Din acest an vor fi patru spații noi, în care se vor ține așa-numitele Nocturnal Jams. Vor fi fuziuni neașteptate de stiluri și trupe care combină jazz-ul cu elemente de hip hop, rock, funk sau folclor, iar jam session-uri nocturne vor începe după terminarea concertelor de pe cele trei scene în aer liber.

Incepe Bookfest! 25.000 de volume, la preturi speciale, la Timisoara

Salonul de Carte Bookfest revine la Timișoara între 6 și 9 aprilie, spre bucuria iubitorilor de lectură, cu acces gratuit și multe reduceri. Printre invitații acestei ediții se numără Mircea Cărtărescu, Cristian Tudor Popescu, Lucian Boia, Dan C. Mihăilescu, Aurora Liiceanu, Șerban Foarță, Ioana Pârvulescu, Ioana Nicolaie sau Adriana Babeți, dar nu numai.

Reteta unui Paste fericit: un premiu 3.000 de euro si un ou de ciocolata gigant

Copiii sunt invitați, și în acest an, să se aventureze în Labirintul Iepurașului de la Iulius Mall Timişoara. Urecheatul le-a pregătit surprize dulci și un premiu pe gustul lor: un ou de ciocolată belgiană, de 8,5 kg. Cei mari sunt așteptați să descopere și ei, la rândul lor, „Rețeta unui Paște fericit”.

aquatim

Apa rece oprita la Sag si Lovrin

Aquatim anunță că joi, 6 aprilie, între orele 9 și 16, se va întrerupe alimentarea cu apă în Șag, pentru spălarea rezervorului de înmagazinare a apei. Programul de spălare a sistemelor de alimentare cu apă urmărește să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și este o parte a activității desfășurate de Aquatim pentru mentenanța

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel Distribuție a programat joi, 6 aprilie, întreruperi de energie electrică astfel: Tormac – Zona postului Moara, partea cu postul spre centru, orele 9-17; Fîrdea, orele 9-17; Topolovățu Mare, partea cu PROFI inclusiv, de la centru spre Lugoj, sediul NU SRL, gara CFR, inclusiv Zona Cimitir, orele 9-17; Lovrin, orele 9-17; Lugoj – str. Buziașului

Top